marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Ekosistem Microsofta in Nokie bo močnejši


21.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Na svetovnem mobilnem kongresu je bilo predsedniku podjetja HTC Petru Chou zastavljeno precej zanimivo vprašanje.

Novinarji so ga vprašali, kaj meni o novem partnerstvu med Nokio in Microsoftom. Zelo redko se zgodi, da podjetje komentira svojo konkurenco, vendar je le-to storil. V nasprotju z vsesplošnim mnenjem o partnerstvu Microsofta in Nokie, je gospod Peter Chou precej pozitivno ocenil sodelovanje:

"Počnejo kar morajo početi. Vsekakor ne bo preprosto, vendar počnejo, kar morajo. Povsem zaupamo Windows Mobile in smo eden izmed vodilnih partnerjev za Windows Phone 7. S to združitvijo smo zadovoljni, saj bo ta kombinacija vsekakor ojačala operacijski ekosistem, kot močan igralec na tej platformi pa bomo vsekakor imeli tudi mi koristi njihove odločitve."

Z drugimi besedami, HTC je navdušen z novo podporo WP7 sistemu, ki bo (upajoč) naredila njihove Windows Phone 7 naprave bolj zaželene in atraktivne.

Optimizem nikoli ne škoduje, pravijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki