marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Prvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024


18.03.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

Odlikuje se v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo in prednjo kamero, poglobljeno zvočno izkušnjo, živahnim zaslonom ter dolgotrajno baterijo. Ta dosežek pomeni HONOR-jevo neomajno zavezanost inovacijam in njegovo vodilno vlogo pri uporabi vrhunske tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje.

HONOR Magic6 Pro je svojo moč dokazal v obsežni seriji testov DXOMARK in dosegel neprimerljivo priznanje v kategoriji ultra-premium DXOMARK:

Zadnja kamera in kamera za selfije: HONOR Magic6 Pro je mobilno fotografijo dvignil na novo raven in prejel zlato nagrado tako za zadnjo kamero kot kamero za selfije. Prefinjen slikovni sistem umetne inteligence (UI) naprave, ki vključuje sprednjo kamero visoke ločljivosti in zmogljive zadnje kamere, zagotavlja osupljive fotografije in videoposnetke v različnih pogojih.

Zvočno mojstrstvo: HONOR Magic6 Pro ima z rezultatom 155 v zvočnem testu DXOMARK izjemno zvočno zmogljivost. Ne glede na to, ali gre za predvajanje ali snemanje, naprava zagotavlja bogato in poglobljeno zvočno izkušnjo, kar dokazuje predanost HONOR-ja zagotavljanju vrhunske kakovosti zvoka.

Nadpovprečen zaslona: Zaslon OLED HONOR Magic6 Pro, ki ima ločljivost 1280 x 2800 slikovnih pik in frekvenco osveževanja 120 Hz, je prejel najboljšo oceno 157 v preizkusu zaslona DXOMARK. To poudarja nadpovprečne zaslonske zmogljivosti naprave, ki uporabnikom omogočajo celovito in odlično izkušnjo gledanja.

Neprimerljiva življenjska doba baterije: Vodilni na lestvici baterij z najvišjo oceno 157 je HONOR Magic6 Pro opremljen z veliko baterijo s 5600 mAh, ki zagotavlja več kot tri dni in pol avtonomije ob zmerni uporabi. V panogi je redkost, da ultra-premium naprava doseže tako vrhunsko zmogljivost baterije. Naprava kaže impresivne izboljšave pri avtonomiji in polnjenju, zaradi česar je odlična izbira za uporabnike, ki iščejo dolgotrajno baterijo.

Vodilni v kategoriji prvovrstnih pametnih telefonov

Pet zlatih ocen DXOMARK, podeljenih pametnemu telefonu HONOR Magic6 Pro, predstavlja pomemben mejnik tako za HONOR kot industrijo pametnih telefonov. Ta dosežek ne samo poudarja HONOR-jevo zavezanost inovativnosti in odličnosti, ampak tudi utrjuje njegovo vodstvo v segmentu ultra-premium.

»Zelo smo ponosni na izjemne dosežke HONOR-jevega telefona HONOR Magic6 Pro in DXOMARK-ovo priznanje petih zlatih oznak. To je dokaz naše zavezanosti spodbujanju meje možnega s pametnimi telefoni. HONOR Magic6 Pro uteleša našo vizijo zagotavljanja neprimerljive uporabniške izkušnje, ki združuje vrhunske tehnologije z dizajnom, osredotočenim na uporabnika,« so povedali pri HONOR-ju.

HONOR Magic6 Pro je pri nas po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov na voljo v črni in zeleni barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki