marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Dwayne Wade okrepil T-Mobile Sidekick Team


10.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Na pretekli NBA All-Star tekmi so predstavili mobilnik T-Mobile Sidekick 3, D-Wade Edition. Mobilnik je izdelan posebej za uspešnega beka ameriške profesionalne košarkarske lige.

Pri operaterju T-Mobile USA so objavili najnovejšega člana njihove all star zasedbe pod imenom T-Mobile Sidekick. Mobilnik je bil izdelan v sodelovanju z najbolj koristnim igralcem lige NBA Dwaynom Wadeom. Zadeva vsebuje enake tehnologije, kot klasična izvedenka Sidekick 3, vsekakor pa najnovejši izdelek ponuja uporabnikom še več sloga pri komuniciranju.

Dwayne, ki uživa v uporabi T-Mobile Sidekick mobilnika že od leta 2004 je bil vpleten pri oblikovalnem procesu, tako da končni stilski izdelek odlikujejo glavne lastnosti najbolj koristnega igralca v pretekli sezoni. Mobilnik je tako izdelan v živahni beli barvi, pri tem upodablja Miamijevo plažo in ima dodane bakreno rumene rjave elemente kateri emulirajo razkošen izgled - podobno kot pregrešno dragi avtomobili. Wadov podpis v obliki številke "3" pa je edina podrobnost v zlati barvi in simbolizira eleganco osvojitve NBA naslova. Mobilnik pa ima kot zanimivost zelo podrobno izdelano hrbtno stran, ki je izredno podobna košarkarski žogi. Zadeva sedeva služi k boljšemu oprijemu in udobju.

"Moj T-Mobile Sidekick je del mene. Nikamor ne grem brez njega, to pa zato ker me ohranja v stikih z najbolj pomembnimi ljudmi v mojem življenju," je povedal Dwayne. "Zelo sem si želel oblikovati model Sidekick, ki mi bo nekaj pomenil in bo odlikoval moj osebni slog in inspiracijo. Zelo sem vesel, da bo kmalu tudi v rokah ljudi, ki hočejo zmogljivo napravo z odličnim izgledom."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki