marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Deutsche Telekom prevzema večinski delež v družbi T-Mobile US


17.04.2023
Objavil: Dare Gliha

"Dobili smo večino v družbi T-Mobile US," je na letnem srečanju delničarjev družbe DT 2023 v Bonnu v Nemčiji potrdil izvršni direktor Timotheus Höttges. Deutsche Telekom ima zdaj v lasti 50,2-odstotni večinski delež v družbi T-Mobile US.

Nova pogodba naj bi bila ocenjena na milijardo dolarjev in prihaja po letih, ko je Deutsche Telekom povečeval svoj lastniški delež v družbi T-Mobile. Ameriški operater je najbolj dobičkonosna enota podjetja DT s 178 milijardami dolarjev tržne vrednosti in 110 milijoni uporabnikov.

T-Mobile se je nedavno znašel na prvih straneh časopisov s prevzemom podjetij Mint Mobile in Ultra Mobile v poslu, ki naj bi bil vreden 1,35 milijarde dolarjev. Deutsche Telekom je tudi napovedal svoj cilj, da bo do leta 2025 v celoti podnebno nevtralen, do leta 2040 pa bo njegova celotna vrednostna veriga podnebno nevtralna.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki