marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

DS Automobiles v svoje avtomobile vključuje ChatGPT


30.10.2023
Objavil: Dare Gliha

Umetna inteligenca in jezikovni modeli so v zadnjem času zelo priljubljeni, predvsem zaradi javne predstavitve ChatGPT v začetku tega leta. Zdaj je podjetje DS Automobiles, ki spada pod okrilje podjetja Stellantis, prehitelo vse in napovedalo prvo integracijo ChatGPT v vozila. Ta omogoča glasovno upravljanje in naraven pogovor s chatbotom.

DS omogoča uporabo ChatGPT za celotno paleto svojih avtomobilov DS 3, DS 4, DS 7 in DS 9, če imajo vgrajen tako imenovani paket DS IRIS SYSTEM. Po prejemu posodobitve lahko stranke glasno rečejo "OK IRIS" ali pritisnejo akcijski gumb na volanu in začnejo pogovor z asistentom, ki ga poganja ChatGPT. Omenjeni pomočnik lahko opravlja naloge, se pogovarja in celo posreduje najnovejše informacije o različnih temah.

Integracija s ChatGPT je prvih šest mesecev pilotnega programa brezplačna, promocijsko obdobje pa traja od 19. oktobra 2023 do 29. februarja 2024. Funkcijo je mogoče takoj aktivirati prek trgovine DS Services Store, na voljo pa je za uporabo v Franciji, Nemčiji, Združenem kraljestvu, Španiji in Italiji v njihovih jezikih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki