marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

slikaVsi štirje modeli iPhone 16 bodo imeli čipe A18
10.07.2024

Lani je Apple predstavil iPhone 15 in iPhone 15 Plus s čipom A16 Bionic, iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max pa s čipom A17 Pro, s čimer je uvedel še večje razlikovanje med modeli Pro in drugimi modeli. To ni bilo najbolje sprejeto, in zdi se, da je bila ta poteza še posebej krivična, če upoštevamo, da samo iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max ravno zaradi čipovja podpirata Apple Intelligence.

slikaSamsung razkriva slikovne senzorje za vrhunsko fotografijo s pametnimi telefoni
08.07.2024

Samsung je predstavil tri nove slikovne senzorje, namenjene glavni in sekundarni kameri pametnih telefonov - ISOCELL HP9, ISOCELL GNJ in ISOCELL JN5. Ker pričakovanja uporabnikov glede kakovosti in zmogljivosti kamer pametnih telefonov še naprej naraščajo, bodo najnovejši Samsung slikovni senzorji zagotavljali osupljive rezultate iz vseh kotov in postavljali nov standard za mobilno fotografijo.

slikaSamsung vabi navdušence po vsem svetu v prostore Galaxy Experience Spaces
06.07.2024

Samsung je napovedal odprtje sedmih prostorov Galaxy Experience Spaces po vsem svetu, kjer bodo predstavljeni novi načini opravljanja nalog, komuniciranja in ustvarjanja z umetno inteligenco Galaxy AI v okviru najnovejšega ekosistema Galaxy.

članki

DS Automobiles v svoje avtomobile vključuje ChatGPT


30.10.2023
Objavil: Dare Gliha

Umetna inteligenca in jezikovni modeli so v zadnjem času zelo priljubljeni, predvsem zaradi javne predstavitve ChatGPT v začetku tega leta. Zdaj je podjetje DS Automobiles, ki spada pod okrilje podjetja Stellantis, prehitelo vse in napovedalo prvo integracijo ChatGPT v vozila. Ta omogoča glasovno upravljanje in naraven pogovor s chatbotom.

DS omogoča uporabo ChatGPT za celotno paleto svojih avtomobilov DS 3, DS 4, DS 7 in DS 9, če imajo vgrajen tako imenovani paket DS IRIS SYSTEM. Po prejemu posodobitve lahko stranke glasno rečejo "OK IRIS" ali pritisnejo akcijski gumb na volanu in začnejo pogovor z asistentom, ki ga poganja ChatGPT. Omenjeni pomočnik lahko opravlja naloge, se pogovarja in celo posreduje najnovejše informacije o različnih temah.

Integracija s ChatGPT je prvih šest mesecev pilotnega programa brezplačna, promocijsko obdobje pa traja od 19. oktobra 2023 do 29. februarja 2024. Funkcijo je mogoče takoj aktivirati prek trgovine DS Services Store, na voljo pa je za uporabo v Franciji, Nemčiji, Združenem kraljestvu, Španiji in Italiji v njihovih jezikih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki