marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

ModeLabs se pripravlja na začetek prodaje drugega mobilnika znamke Hummer


19.04.2008
Objavil: Igor Prešeren

Francoski proizvajalec ModeLabs je naznanil prihod svojega drugega mobilnega telefona znamke Hummer. Ta telefon je plod podpisa ekskluzivne pogodbe, ki so jo ModeLabs podpisali z družbo Hummer v februarju leta 2007.

Kot že njegov predhodnik HT1, je tudi model HT2 oblikovan tako, da po obliki spominja na kolesa in prednjo masko svetovno znanega terenskega vozila Hummer. Po obliki tako novi mobilnik odseva poseben duh vozil Hummer, je pa tudi večpredstavnosten in tako uporaben v prav vsaki situaciji. Baterija tako zdrži v stanju pripravljenost do 500 ur, telefon podpira 4 frekvenčna območja (quad band), ima opcijo Dual-SIM (dve številki na enem telefonu), vgrajen modem, e-poštni odjemalec in spletno kamero.

Po svetu je bilo prodanih že več kot 50.000 mobilnikov modela HT1. Sprva se je prodajal samo v Evropi, še posebno v Franciji, Španiji in na Nizozemskem, kmalu pa je postal prodajna uspešnica še na trgu vzhodne Evrope in latinske Amerike. Prodaja zdajšnjega modela se nadaljuje tudi v Avstraliji, Indiji in Severni Ameriki.

Model Hummer HT2 prihaja na ruski trg v prvem četrtletju 2008 in v Latinsko Ameriko ob koncu drugega četrtletja letos.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki