marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Domača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro


21.03.2024
Objavil: Dare Gliha

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

»HONOR Magic6 Pro je doslej pritegnil veliko pozornosti, saj je postavil nove standarde v industriji in na novo definiral meje segmenta premium pametnih telefonov. Pri HONOR-ju bomo še naprej premikali meje, predvsem ko gre za razvoj inovacij, namenjenih nadaljnjemu izboljšanju uporabniške izkušnje,« je povedal Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo ter dodal, da naprava blesti v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, izjemnim zaslonom ter dolgotrajno baterijo.

Napredne fotografske zmožnosti pod budnim očesom vrhunskega fotografa

Na obronkih Vipavske doline je znani fotograf Aleš Fevžer testiral vrhunsko kamero telefona HONOR Magic6 Pro. Fevžer je za zbrane izvedel tudi izobraževalno delavnico mobilne fotografije, kjer je predstavil napredne nastavitve fotografiranja s pomočjo pametnega telefona HONOR Magic6 Pro in njegovega sistema kamer Falcon. Gre za sistem, ki uporablja tehnologijo umetne inteligence (UI), ki omogoča snemanje svetlih in živih fotografij z impresivnimi podrobnostmi, da lahko ta vrhunski pametni telefon zadovolji potrebe in zahteve še tako profesionalnih fotografov.

»Ko govorimo o kameri, se današnji pametni telefoni v nekaterih segmentih res lahko
kosajo s profesionalnimi fotoaparati. Tu vsekakor izstopa HONOR Magic6 Pro, ki ga uporabljam pri fotografiranju športnih aktivnosti zadnjih nekaj dni in me je takoj navdušil z najboljšo telefoto kamero, kar jih je trenutno na trgu. Omogoča fotografiranje z neverjetno ostrino, na slikah se vidijo tudi podrobnosti, za katere sem mislil, da jih telefoni v primerjavi s profesionalnimi aparati nikoli ne bodo dosegli. Fascinantna je tudi možnost zajemanja hitro premikajočih se predmetov, vozil, živali in ljudi zahvaljujoč tehnologiji umetne inteligence. Zmogljivost procesorja skupaj z razvito programsko opremo nam v delčku sekunde omogoči optimizirano računalniško fotografijo, zato me ne čudi, da je letos prejel pet zlatih oznak DXOMARK,« je poudaril Fevžer in dodal, da je HONOR Magic6 Pro opremljen tudi z najboljšo telefoto kamero med resnimi igralci v panogi.

Moč kamere pa je v njeni sposobnosti snemanja tudi v slabih svetlobnih pogojih izjemna, zato so v temni vinski kleti posestva Guerila nastale vrhunske fotografije.

Novi standardi kakovosti zaslona in življenjske dobe baterije

Pri ostalih lastnostih tega vrhunskega pametnega telefona pa velja izpostaviti baterijo, ki je zdržala ves dan – vožnja z oldtimerji po obronkih Vipavske doline, fotografiranje in delavnica, kjer je vsak imel priložnost preizkusiti kamero telefona. HONOR Magic6 Pro prihaja s povsem novo silicijevo-ogljično baterijo druge generacije s HONOR E1, naborom čipov za upravljanje porabe za izboljšanje energetske učinkovitosti. Zaradi velike kapacitete baterije 5600 mAH lahko uporabniki svojo napravo brezskrbno uporabljajo dva dni, v primeru izpraznjenosti pa jo lahko s HONOR Wired SuperCharge 80 W in HONOR Wireless SuperCharge 66 W napolnijo do 100 odstotkov v samo 40 minutah.

Na srečo so se padcem telefona v Vipavski dolini izognili, a tudi če bi jih, ima HONOR Magic6 Pro najbolj vzdržljivo steklo zaslona v panogi. Zaslon vsebuje napredne materiale s 50-odstotnim izboljšanjem kristalne gostote, kar do 10-krat izboljša njegove sposobnosti blaženja udarcev v primerjavi z običajnim steklom.

Edini telefon s kar petimi zlatimi oznakami DXOMARK v letu 2024

HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK letos podelil kar pet zlatih oznak ter se odlikuje v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, izjemnim zaslonom in dolgotrajno baterijo. Ta dosežek dokazuje HONOR-jevo vztrajno zavezanost inovacijam in njegovo vodilno vlogo pri izkoriščanju vrhunske tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Razpoložljivost

Novi prvorazrednik telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki