marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

Dodatki Smart Extras za Android telefone


18.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je nedavno predstavil novi Sony pametni telefon Xperia S, poleg njega pa je predstavil tudi tri nove dodatke “Smart Extras”, ki še izboljšujejo izkušnjo na Androidu ter prinašajo vsebino na pametne telefon na povsem nov način.

Xperia SmartTags – spremenite nastavitve vašega pametnega telefon z enim potegom

Aktivacijski žetoni Xperia SmartTags delujejo z vsemi pametnimi telefoni, ki imajo tehnologijo NFC, vključno z Xperia S. NFC pametni telefon enostavno približate dodatku SmartTag, ki je oblike in velikosti majhnega in okroglega žetona, in zagnali se bodo predhodno nastavljeni profili na telefonu, na primer budilka za SmartTag pri vaši postelji ali GPS aplikacija za SmartTag v vašem avtu. Vsi profili so lahko nastavljeni po meri ter tako izražajo potrebe uporabnika, da mu prihranijo čas ter njegovo življenje s pametnimi telefonom naredijo enostavneje.

Smart Wireless Headset pro – Bluetooth slušalke, ki naredijo vse

Te Bluetooth stereo slušalke za Android pametne telefone ponujajo multifunkcijske lastnosti, poleg odličnega zvoka. Na zaslonu slušalk lahko uporabniki berejo sporočila, vidijo dohodne klice, dostopajo do obvestil koledarja in še in še. Če niso povezane s telefonom delujejo kot samostojen MP3 predvajalnik in radio.

SmartWatch – dostopajte do aplikacij in funkcij pametnega telefona z mikro zaslonom za Android

SmartWatch je dodatek z mikro zaslonom za komunikacijo z Android pametnim telefonom preko Bluetooth povezave. Uporabniki lahko, na primer, dostopajo do tekstovnih sporočil, posodobitev socialnih omrežij ter upravljajo klice ter glasbo. Zaslon je na traku ter se ga lahko nosi kot uro. Aplikacije, ki bodo omogočale uporabnikom, da si SmartWatch prilagodijo po svoji meri, bodo dostopne na Android marketu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki