marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Dodatek za Nokio in Sony Ericsson, ki omogoča šestkratno povečavo


03.01.2007
Objavil: Klemen Sterle

Na spletu smo našli zanimiv dodatek za mobilne telefone - Brandov Zoom Telescope za 19 dolarjev. Ustreza večini telefonov Nokia in Sony Ericsson in ima šestkratno povečavo.

Na prvi pogled bi kdo mislil, da gre za govorice, ampak temu ni tako. Brandov Zoom Telescope je pripomoček, ki je dosegljiv kupcem ter je sposoben šestkratne povečave. Ne ve se ravno ali je digitalna ali optična povečava, ampak je zgolj povečava. V splošnem bo ta razlaga zadovoljijla večino. Večina visokokvalitetnih mobilnikov sicer že ima povečavo, ki je sposobna zajeti vse dragocene spomine, ampak če bi radi šli še čez to, sicer že visoko standardno povečavo in postali recimo paparazzo, potem je Zoom Telescope prava izbira.

Zoom Telescope je kompatibilen z veliko mobilniki tipa Nokia in Sony Ericsson. Vse kar je potrebno storiti je, da pripnete napravico na telefon in je pripravljena na delovanje. Z njo boste po vsej verjetnpsti privabili kak debel pogled, ampak "ni panike" Če vam bo dodatek presedel, ga samo enostavno snamite s telefona. Zoom Telescope stane zmernih 19 dolarjev, tako da vaša denarnica ne bo trpela.

Nakup lahko opravite preko njihove spletne strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki