marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Uvedba digitalne telefonije v kabelskem omrežju Ljubljanski kabel


14.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Ljubljanski kabel je svojim naročnikom v omrežjih v Ljubljani, Novem mestu, Grosupljem in Trbovljah začel ponujati novo storitev preko kabelskega omrežja - digitalno telefonijo.

To je nova vrsta telefonije, ki poteka po internetnem protokolu in omogoča vrhunsko kakovost govora ter vrsto naprednih dodatnih storitev, kot so prikaz kličoče številke, preusmeritev klica, uporabo več telefonskih številk, informacije o opravljenih klicih na internetni strani, hitro izbiranje, preusmeritev klica in vrsto drugih uporabnih storitev sodobne digitalne telefonije.

S ponudbo digitalne telefonije je Ljubljanski kabel zaokrožil svojo ponudbo kabelske televizije, digitalne televizije in širokopasovnega interneta in tako postal ponudnik vseh telekomunikacijskih storitev, ki jih potrebujejo uporabniki. To mu je omogočilo že pred leti zgrajeno najsodobnejše omrežje z optičnimi vlakni, ki omogoča kakovostne in zanesljive telekomunikacijske storitve.

Mesečna naročnina na digitalno telefonijo za tiste kabelske naročnike, ki uporabljajo tudi kabelski internet znaša samo 3,95€ (z DDV). Cene klicev doma in v tujino so nižje kot pri nacionalnem operaterju.

Kot posebno ugodnost pa opozarjamo na brezplačne klice v povezanih omrežjih Ljubljanski kabel, UPC Telemach, Triera iz Maribora in De.Tel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki