marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Devicescape odslej na voljo neposredno na Nokii N95


20.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Devicescape Software (več informacij na www.devicescape.com) je objavil, da se z Nokio dogovarjajo, da bo na določenih Nokiinih telefonih s podporo Wi-Fi, na voljo njihov program Devicescape Connect.

Omenjeni program je sedaj na voljo v Nokia Download! Aplikaciji v Veliki Britaniji, ZDA ter globalno v Tableteer mapi (pri napravi Nokia Internet Tablet) in uporabnikom omogoča WLAN dostop brez truda tako doma kot na poti.

Ko je ustrezno nastavljen, Devicescape omogoča samodejno povezavo v WLAN omrežje in uporabniku omogoči hiter in enostaven dostop do njegovih priljubljenih internetnih aplikacij doma in na WLAN točkah po svetu. Z uporabo Devicescape ni več potrebe po zaganjanju brskalnika na Nokiini napravi zaradi vnosa uporabniškega imena in gesla. Uporabnikovo uporabniško ime in geslo se vpiše samo enkrat in se shrani na varni strežnik, potem pa Devicescape skrbi, da se uporabnik lahko poveže na katerokoli podprto omrežje, ki je v dosegu.

Lastniki večpredstavnostnega računalnika Nokia N95 v Veliki Britaniji in ZDA omenjen program najdejo v Nokia Download! Kot »Easy WiFi«. Lastniki Nokia Internet Tablet pa najdejo prilagojen program v Nokia Tableteer Folder.

Poleg Nokie N95 in Nokia Internet Tablet OS Devocescape deluje tudi na operacijskih sistemih Mac OSX, Microsoft Windows XP in Vista ter na Windows Mobile 5 in 6, pripravljajo pa se tudi različice za druge operacijske sisteme. Nokia in Devicescape nameravata program ponuditi tudi na drugih napravah in v ostalih državah v bližnji prihodnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki