marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

slikaSlika prvega enopalčnega nubiinega telefona s 35-milimetrsko kamero
15.09.2023

ZTE je edinstven zaradi uporabe 35-milimetrskega objektiva na glavnih kamerah nekaterih svojih paradnih konjev, kot sta nubia Z50S Pro in pred njim Axon 40 Ultra. In zdi se, da namerava podjetje narediti naslednji korak in ponuditi 35-milimetrski fotoaparat s tipalom velikosti enega palca.

članki

Dellova programska oprema izboljšala varnost mobilnega delovnega mesta


08.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetja se danes borijo s spremembo fizičnih delovnih mest v »digitalne delovne prostore«, ki omogočajo zaposlenim boljšo produktivnost in učinkovitost, brez obremenjevanja IT ekipe. Dellova programska oprema je za olajšanje prehoda predstavila nove mobilne rešitve, pri katerih so strokovnjaki omejili varnostna tveganja in zmanjšali informacijsko zahtevnost.

Dell za sistemsko upravljanje v realnem času uvaja novo rešitev Dell KACE Endpoint Systems Management, ki ga uporabnik upravlja s pomočjo tablice ali pametnega telefona. Z namenom zadovoljevanja potreb mobilnih delavcev je Dell SonicWALL še dodatno razširil možnosti mobilnega pristopa s povečano varnostjo podatkov in poslovnih sistemov. Dell je posodobil tudi Dell Wyse Cloud Client Manager za podpiranje varnega upravljanja v oblaku za dodatne naprave ter predstavil set modularnih storitev Mobility Consulting za srednje-velike uporabnike.

Izboljšanje informacijske aktivnosti z novo mobilno aplikacijo KACE K1000 GO

Z rastočo rabo mobilnih naprav v podjetjih se povečuje tudi potreba po IT podpori za široko paleto različnih naprav. Po raziskavi Forrester Research, Inc. zaposleni uporabljajo številne naprave, od namiznih (85 %) in prenosnih računalnikov (63 %), pa vse do tablic (21 %) in pametnih telefonov (48 %) . To pomeni, da mora oddelek za IT zagotoviti nove modele in mobilna orodja za upravljanje in vzdrževanje naprav, ki ustrezajo tradicionalnim storitvam in strukturni podpori.

Aplikacije Dell KACE K1000 Go, ki so na voljo tako za Android kot iOS, IT ekipi preko mobilnih naprav omogočajo dostop do K1000 ter jim tako dajejo možnost pregledovanja in odgovarjanja na obvestila, tudi če so daleč stran od svojega računalnika. Hkrati lahko preprosto določajo prioritete in pospešeno rešujejo težave ter enostavno in učinkovito namestijo programsko opremo.

Nova funkcionalnost aplikacije Dell KACE K1000 GO vključuje:

• Opozorila v realnem času s pomočjo potisnih obvestil za Android in iOS naprave.
• Izboljšan potek dela za ustvarjanje in reševanje težav.
• Podroben opis stanja za takojšnje odkrivanje težav.
• Takojšna distribucija programske opreme za pospešeno posodabljanje.

Varen mobilni dostop na višji ravni z Windows 8.1, Android in iOS

Z novimi posodobitvami varnega mobilnega dostopa iz SonicWALL, lahko nova programska oprema pomaga pri izpolnjevanju zahtev za širši dostop do kritičnih aplikacij, podatkov in virov iz različnih naprav.

Zadnja verzija aplikacije Dell SonicWALL Mobile Connect™ je sedaj nameščena na vse tablice in prenosne računalnike z operacijskim sistemom Windows 8.1. Na ta način se razširjajo možnosti varnega dostopa do platform mobilnih naprav in prenosnih računalnikov, vključno z operacijskim sistemom Windows, iOS in Android. Aplikacija združuje visoko zmogljivost, zasnovo in hiter odziv na želje uporabnikov, medtem ko IT oddelki omogočajo integracijo opreme v obstoječe poslovno okolje s popolno združljivostjo z obstoječimi aplikacijami Windows in integracijo v Microsoft Office.

Aplikacija Mobile Connect (v kombinaciji z novo različico Dell™ SonicWALL™ E-Class Secure Remote Access (SRA) za uporabo v poslovnem okolju) omogoča mobilnim delavcem uporabo pametnih telefonov, tablic ali prenosnih računalnikov s preprostim dostopom do kritičnih podatkov brez ogrožanja varnosti. Nova različica E-class SRA v10.7.0 prinaša olepšan in preprost prikaz statusa nadzorne plošče ter poenostavljen dostop do pomembnih aplikacij, korporativnih spletnih virov ter podatkov in strežnikov.

Dellove rešitve za varen mobilni dostop za iOS, Android in Windows 8.1. tablice in prenosne računalnike omogočajo:

• Varna SSL VPN povezava in oddaljen dostop do virov;
• Preverjanje pristnosti dostopa, ki omejuje dostop prepoznavnim uporabnikom in napravam;
• Hiter dostop do pooblaščenih poslovnih aplikacij in virov;
• Centralizirana administracija za učinkovito upravljanje.

Varna mobilnost upravljanja s pomočjo oblakov se razširja na iOS 7 in Android
Dell organizacijam omogoča, da prvotno korporativno upravljanje z razširjanjem Dell Wyse Cloud Client Manager, ki temelji na oblaku, varno nadgradijo tudi na napravah z programsko opremo iOS 7. Rešitev se odlično izkaže tudi Dellovovih napravah z operacijskim sistemom Android, na katerih omogoča upravljanje s poslovno politiko, zaklepanje in prilagoditve dostopa do lokalnih in oddaljenih aplikacij.

Dostopnost:

Dell KACE system upravljanja z napravami, Dell SonicWALL Mobile Connect in Dell E-Class SRA so na voljo prek Dellovih neposrednih in posrednih kanalov. Dell Wyse Client Managers so na voljo takoj, zainteresirana podjetja pa se lahko prijavijo prek spleta za brezplačno trideset dnevno poskusno obdobje polni funkcionalnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki