marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

slikaXiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta
26.09.2022

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

članki

Dellova programska oprema izboljšala varnost mobilnega delovnega mesta


08.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetja se danes borijo s spremembo fizičnih delovnih mest v »digitalne delovne prostore«, ki omogočajo zaposlenim boljšo produktivnost in učinkovitost, brez obremenjevanja IT ekipe. Dellova programska oprema je za olajšanje prehoda predstavila nove mobilne rešitve, pri katerih so strokovnjaki omejili varnostna tveganja in zmanjšali informacijsko zahtevnost.

Dell za sistemsko upravljanje v realnem času uvaja novo rešitev Dell KACE Endpoint Systems Management, ki ga uporabnik upravlja s pomočjo tablice ali pametnega telefona. Z namenom zadovoljevanja potreb mobilnih delavcev je Dell SonicWALL še dodatno razširil možnosti mobilnega pristopa s povečano varnostjo podatkov in poslovnih sistemov. Dell je posodobil tudi Dell Wyse Cloud Client Manager za podpiranje varnega upravljanja v oblaku za dodatne naprave ter predstavil set modularnih storitev Mobility Consulting za srednje-velike uporabnike.

Izboljšanje informacijske aktivnosti z novo mobilno aplikacijo KACE K1000 GO

Z rastočo rabo mobilnih naprav v podjetjih se povečuje tudi potreba po IT podpori za široko paleto različnih naprav. Po raziskavi Forrester Research, Inc. zaposleni uporabljajo številne naprave, od namiznih (85 %) in prenosnih računalnikov (63 %), pa vse do tablic (21 %) in pametnih telefonov (48 %) . To pomeni, da mora oddelek za IT zagotoviti nove modele in mobilna orodja za upravljanje in vzdrževanje naprav, ki ustrezajo tradicionalnim storitvam in strukturni podpori.

Aplikacije Dell KACE K1000 Go, ki so na voljo tako za Android kot iOS, IT ekipi preko mobilnih naprav omogočajo dostop do K1000 ter jim tako dajejo možnost pregledovanja in odgovarjanja na obvestila, tudi če so daleč stran od svojega računalnika. Hkrati lahko preprosto določajo prioritete in pospešeno rešujejo težave ter enostavno in učinkovito namestijo programsko opremo.

Nova funkcionalnost aplikacije Dell KACE K1000 GO vključuje:

• Opozorila v realnem času s pomočjo potisnih obvestil za Android in iOS naprave.
• Izboljšan potek dela za ustvarjanje in reševanje težav.
• Podroben opis stanja za takojšnje odkrivanje težav.
• Takojšna distribucija programske opreme za pospešeno posodabljanje.

Varen mobilni dostop na višji ravni z Windows 8.1, Android in iOS

Z novimi posodobitvami varnega mobilnega dostopa iz SonicWALL, lahko nova programska oprema pomaga pri izpolnjevanju zahtev za širši dostop do kritičnih aplikacij, podatkov in virov iz različnih naprav.

Zadnja verzija aplikacije Dell SonicWALL Mobile Connect™ je sedaj nameščena na vse tablice in prenosne računalnike z operacijskim sistemom Windows 8.1. Na ta način se razširjajo možnosti varnega dostopa do platform mobilnih naprav in prenosnih računalnikov, vključno z operacijskim sistemom Windows, iOS in Android. Aplikacija združuje visoko zmogljivost, zasnovo in hiter odziv na želje uporabnikov, medtem ko IT oddelki omogočajo integracijo opreme v obstoječe poslovno okolje s popolno združljivostjo z obstoječimi aplikacijami Windows in integracijo v Microsoft Office.

Aplikacija Mobile Connect (v kombinaciji z novo različico Dell™ SonicWALL™ E-Class Secure Remote Access (SRA) za uporabo v poslovnem okolju) omogoča mobilnim delavcem uporabo pametnih telefonov, tablic ali prenosnih računalnikov s preprostim dostopom do kritičnih podatkov brez ogrožanja varnosti. Nova različica E-class SRA v10.7.0 prinaša olepšan in preprost prikaz statusa nadzorne plošče ter poenostavljen dostop do pomembnih aplikacij, korporativnih spletnih virov ter podatkov in strežnikov.

Dellove rešitve za varen mobilni dostop za iOS, Android in Windows 8.1. tablice in prenosne računalnike omogočajo:

• Varna SSL VPN povezava in oddaljen dostop do virov;
• Preverjanje pristnosti dostopa, ki omejuje dostop prepoznavnim uporabnikom in napravam;
• Hiter dostop do pooblaščenih poslovnih aplikacij in virov;
• Centralizirana administracija za učinkovito upravljanje.

Varna mobilnost upravljanja s pomočjo oblakov se razširja na iOS 7 in Android
Dell organizacijam omogoča, da prvotno korporativno upravljanje z razširjanjem Dell Wyse Cloud Client Manager, ki temelji na oblaku, varno nadgradijo tudi na napravah z programsko opremo iOS 7. Rešitev se odlično izkaže tudi Dellovovih napravah z operacijskim sistemom Android, na katerih omogoča upravljanje s poslovno politiko, zaklepanje in prilagoditve dostopa do lokalnih in oddaljenih aplikacij.

Dostopnost:

Dell KACE system upravljanja z napravami, Dell SonicWALL Mobile Connect in Dell E-Class SRA so na voljo prek Dellovih neposrednih in posrednih kanalov. Dell Wyse Client Managers so na voljo takoj, zainteresirana podjetja pa se lahko prijavijo prek spleta za brezplačno trideset dnevno poskusno obdobje polni funkcionalnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki