marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Dell se ozira proti pametnim telefonom


02.09.2008
Objavil: Igor Prešeren

Ustanovitelj družbe Dell Computers Michael Dell je sporočil, da se v družbi ukvarjajo z idejo o proizvodnji tako imenovanih pametnih telefonov, vendar pa je hkrati še priznal, da bo preteklo še kar nekaj časa, preden bodo na trg spravili takšno napravo.

Dell, ki se je v družbo vrnil kot njen predsedenik z namenom da bi se rešili iz položaja, ko so zaostali za konkurenčnim Hewlett Packardom je v pogovoru z novinarjem družbe GigaOM povedal marsikaj.

"Premik v smeri proti odprtim mobilnim operacijskim sistemom, kot sta Nokiin Symbian ali Googlov Android, je nadvse zanimiv." “Vsekakor razmišljamo o kategoriji pametnih telefonov, vendar pa nebi še pričakoval česarkoli v prav bližnji prihodnosti,” je povedal Dell.

“To kar sta Android in Symbian, sta industrijsko standardizirani platformi, na katerima so zgrajene številne aplikacije in sistemi in takšna arhitektura takoimenovanih sestavljivih blokov nam daje številne priložnosti,” je še dodal Dell.

Na vprašanje, kateri operacijski sistem favorizirajo Dell ni hotel dati odgovora, “Nismo še pripravljeni javnosti razkriti takšne stvari, saj trenutno še delamo na tem.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki