marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Dell ponovno v pogovorih za lastno serijo mobilnikov


30.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Dell je potrdil govorice, da se z več operaterji pogovarja o lansiranju serije mobilnikov lastne znamke. Ronald Garriques, predsednik potrošniškega oddelka pri Dell-u je ob tem povedal, da se pogovarjajo s tremi do štirimi največjimi svetovnimi operaterji in od njih poizkušajo izvedeti, kake potrebe po mobilniku sploh imajo. Na predstavitvi je še povedal, da svojo priložnost vidijo v napravah z zaslonom velikosti od štiri do dvanajst palcev.

Bsquare, podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem programske opreme, je pred kratkim po nesreči objavilo, da za Dell razvijajo način, kako uporabljati Adobe System video na prenosnikih z Android operacijskim sistemom. Podjetje je to novico naknadno preklicalo, komentarjev pa ni bilo dobiti niti od Dell-a. Pri slednjem so povedali le, da podjetje vedno proučuje nove tehnologije. Govorice o Dell-ovih mobilnikih je podžgal tudi članek v časniku Wall Street Journal, kateri je navedel, da pri Dell-u skupina inžinirjev že več kot eno leto dela na razvoju mobilnih telefonov.

Že lani je Dell osnoval partnerstvo s kitajskim podjetjem China's Datang Mobile za izdelavo serije naprav, ki bodo delovale na kitajskem 3G standardu TD-SCDMA, vendar se je pri sodelovanju le raziskovalo možnost uporabe operacijskega sistema Windows z 3G podatkovno kartico na Dell-ovih računalnikih.

Kdaj točno bodo pri podjetju predstavili svoj mobilnik, javnosti zaenkrat še niso sporočili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki