marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

DELL in Dropbox postala parnterja


27.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Dell je oznanilo strateško partnerstvo s podjetjem Dropbox, s pomočjo katerega bodo poslovnim uporabnikom pomagali pri potrebah današnjih razvijajočih se delovnih mest in hkrati zadovoljili pričakovanja zaposlenih po preprostem dostopu do podatkov ne glede na lokacijo. Prvi plod sodelovanja je Dell Data Protection|Cloud in Dropbox for Business (Dropbox za podjetja).

Za izboljšanje produktivnosti, ki jo omogoča Dropbox, ter nadzor nad tehnologijo in vidljivostjo podatkov bo podjetje Dell s pomočjo svoje svetovno priznane prodajne ekipe ponudilo storitev Dropbox for Business (Dropbox za podjetja), s katerim bodo podjetja svojim zaposlenim v povezavi z novimi Dellovimi produkti lahko zagotovila varno storitev za deljenje vsebin in sodelovanje.

Dell in Dropbox podjetjem pomagata pri rasti, uspehu in doseganju polnega potenciala, saj z inteligentnimi rešitvami poskrbita za vseskozi spreminjajoče se zahteve zaposlenih v podjetjih vseh velikosti. Podjetja posledično žanjejo rezultate povečane produktivnosti, a ohranjajo varnost podatkov, hkrati pa jim je z novimi rešitvami omogočen tudi preprost nadzor nad podatki. Dell tako sedaj ponuja Dropbox for Business ter Dell Data Protection|Cloud, ki je del storitev Dell Data Protection. S pomočjo novih storitev lahko zaposleni sedaj na delovnem mestu uporabljajo svojo priljubljeno aplikacijo za shranjevanje podatkov v oblaku, hkrati pa imajo IT oddelki še več načinov za nadzor nad občutljivimi podatki in tako lahko zadostijo še tako strogim varnostnim zahtevam.

Dropbox uporablja okoli 200 milijonov ljudi in štiri milijone podjetij, vsakih 24 ur pa je na Dropbox naloženih kar milijarda datotek. Dell in Dropbox si delita vrednote, kot so preprostost, varnost in preprosto upravljanje, ter tako pomagata zaposlenim do boljše produktivnosti. Te vrednote bodo tudi po sklenitvi partnerstva ostale v središču nadaljnjega skupnega razvoja novih produktov in rešitev. Dropbox in Dell tesno sodelujeta pri ustvarjanju in definiranju shranjevanja in upravljana podatkov v oblaku za podjetja vseh velikosti. V prihodnjih mesecih bosta Dell in Dropbox tako naznanila vznemirljive nove rešitve tako na Dellovih potrošniških kot na poslovnih platformah.

Dropbox for Business bo v Evropi, Bližnjem vzhodu in v Afriki (regija EMEA) na voljo konec leta 2014.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki