marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Predplačniki dobrodošli tudi pri Debitelu


Debikartica

19.09.2006
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Debitel je na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij prisotna že osmo leto, v tem tednu pa so uvedli tudi predplačniški sistem - Debikartico.

Namenjena je vsem, ki:
- potrebujejo osnovne storitve mobilnih telekomunikacij,
- želijo telefonirati brez mesečne naročnine,
- želijo ostati anonimni,
- ne želijo za opravljene storitve prejemati mesečnih računov,
- ne želijo pogodbene vezave z operaterjem.

Debitelov sistem predplačilnega telefoniranja Debikartica poleg govora omogoča tudi pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS in MMS,uporabo telefonskega predala, prenos podatkov (CSD in GPRS), glasovanje USSD in gostovanje v tujini.

Debitelova Debikartica je najcenejša med vsemi ponudniki predplačilnih sistemov v Sloveniji!

Uporabniki Debikartice lahko Debitelove in Mobitelove naročnike kličejo za 26 SIT/min, uporabnike vseh drugih mobilnih in stacionarnih omrežij pa za 36 SIT/min. Cena SMS in MMS (do 100 kB) znaša 20 SIT.

Za primerjavo: Uporabnik Debikartice bo lahko za 1000 SIT dobroimetja na Debikartica računu govoril kar 38 min, medtem ko Izijev uporabnik 34 minut, Halojev 28 minut, Mobi uporabnik pa le 23 minut.

Uporabnik Debitelovega sistema predplačilnega telefoniranja lahko postanete z nakupom Debikartice ali Debikartice paketa (v paket je vključen telefon Sony Ericsson J230i) na Debitelovih prodajnih mestih, enotah Pošte Slovenije, Petrolovih bencinskih servisih ter prek spletne trgovine na naslovu www.debikartica.si. Vrednotnice za polnjenje Debikartica računa bodo prav tako na voljo na vseh omenjenih prodajnih mestih. Debitel pa svojim rednim naročnikom omogoča tudi polnjenje želenih Debikartica računov prek polnjenja USSD. Polnitev bo opravljena na izbrano telefonsko številko uporabnika Debikartice, polnitelj pa bo opravljeno storitev plačeval z rednim mesečnim računom za redno naročniško razmerje. Pri Debitelu so za prepoznavanje cenovno najugodnejšega predplačilnega sistema v Sloveniji prilagodili tudi višino vrednotnice. Najnižja Debikartica vrednotnica je vredna 959 SIT/4 EUR, na voljo sta še dve za daljše pogovore po 2.157 SIT/9 EUR ter 4.314 SIT/18 EUR.

Vse nadaljnje informacije o predplačilnem sistemu Debikartica so na voljo v Klicnem centru družbe Debitel na številki 041 400 100 ali obiščete spletno stran www.debikartica.si in www.debitel.si.

fotografije
Debikartica
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki