marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Predplačniki dobrodošli tudi pri Debitelu


Debikartica

19.09.2006
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Debitel je na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij prisotna že osmo leto, v tem tednu pa so uvedli tudi predplačniški sistem - Debikartico.

Namenjena je vsem, ki:
- potrebujejo osnovne storitve mobilnih telekomunikacij,
- želijo telefonirati brez mesečne naročnine,
- želijo ostati anonimni,
- ne želijo za opravljene storitve prejemati mesečnih računov,
- ne želijo pogodbene vezave z operaterjem.

Debitelov sistem predplačilnega telefoniranja Debikartica poleg govora omogoča tudi pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS in MMS,uporabo telefonskega predala, prenos podatkov (CSD in GPRS), glasovanje USSD in gostovanje v tujini.

Debitelova Debikartica je najcenejša med vsemi ponudniki predplačilnih sistemov v Sloveniji!

Uporabniki Debikartice lahko Debitelove in Mobitelove naročnike kličejo za 26 SIT/min, uporabnike vseh drugih mobilnih in stacionarnih omrežij pa za 36 SIT/min. Cena SMS in MMS (do 100 kB) znaša 20 SIT.

Za primerjavo: Uporabnik Debikartice bo lahko za 1000 SIT dobroimetja na Debikartica računu govoril kar 38 min, medtem ko Izijev uporabnik 34 minut, Halojev 28 minut, Mobi uporabnik pa le 23 minut.

Uporabnik Debitelovega sistema predplačilnega telefoniranja lahko postanete z nakupom Debikartice ali Debikartice paketa (v paket je vključen telefon Sony Ericsson J230i) na Debitelovih prodajnih mestih, enotah Pošte Slovenije, Petrolovih bencinskih servisih ter prek spletne trgovine na naslovu www.debikartica.si. Vrednotnice za polnjenje Debikartica računa bodo prav tako na voljo na vseh omenjenih prodajnih mestih. Debitel pa svojim rednim naročnikom omogoča tudi polnjenje želenih Debikartica računov prek polnjenja USSD. Polnitev bo opravljena na izbrano telefonsko številko uporabnika Debikartice, polnitelj pa bo opravljeno storitev plačeval z rednim mesečnim računom za redno naročniško razmerje. Pri Debitelu so za prepoznavanje cenovno najugodnejšega predplačilnega sistema v Sloveniji prilagodili tudi višino vrednotnice. Najnižja Debikartica vrednotnica je vredna 959 SIT/4 EUR, na voljo sta še dve za daljše pogovore po 2.157 SIT/9 EUR ter 4.314 SIT/18 EUR.

Vse nadaljnje informacije o predplačilnem sistemu Debikartica so na voljo v Klicnem centru družbe Debitel na številki 041 400 100 ali obiščete spletno stran www.debikartica.si in www.debitel.si.

fotografije
Debikartica
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki