marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Dani velika zmagovalka MTV Adrie v kategoriji New Sounds of Europe


04.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

V soboto so na velikem koncertu v zagrebškem klubu The Best širši javnosti le razkrili nekaterim že znano skrivnost, veliki večini pa presenetljivo novico – zmagovalka skupne kategorije MTV-ja in Sony Ericssona, New Sounds of Europe, je v izredno ostri konkurenci postala priljubljena makedonska pevka Dani.

In kako je bilo vse skupaj videti? Na trenutke šokantno, na trenutke presenetljivo, včasih tudi zmedeno, na koncu pa zmagoslavno. Prišlo je vseh šest nominiranih skupin, ki so se polnemu klubu The Best predstavile v naslednjem vrstnem redu – Intruder, Father, Tide, Dani, Elemental, Dubioza Kolektiv, in še gostje večera - Let3.

Atmosfera v klubu je bila iz nastopa v nastop boljša, nestrpno pričakovanje razglasitve zmagovalca pa je ravno tako raslo iz ure v uro. Nestrpni so bili nominirani, nestrpna je bila množica v klubu in nestrpni so bili tudi številni novinarji, ki so prišli pospremit dogodek, posneti intervjuje z nominiranci, ki so prišli tudi iz Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Slovenije ter seveda Hrvaške.

Po energičnem nastopu skupine Dubioza Kolektiv je sledila razglasitev – zmagovalko je napovedala naša in vaša Martina Vrbos, Dani in članom njene spremljevalne skupine pa je predstavnica podjetja Sony Ericsson izročila najnovejši model mobilnega telefona Sony Ericsson W580i.

In kaj zdaj čaka Dani?

Najprej zanimiv in zagotovo tudi tesen boj s še 17 zmagovalci iz evropskih držav, ki bo trajal od 01. do 13. oktobra. Od 14. pa do 28. oktobra bodo nato potekali vroči izločilni boji, kjer bo vsak dan izpadel zmagovalec iz posamezne regije, vse dokler ne bodo znani zadnji trije. Seveda si vsi želimo, da bi se prav Dani uvrstila med tri najboljše.

Svoje glasove že lahko oddate, in sicer na spletni strani www.sonyericsson.com/mtvema.

Najboljše tri skupine čaka neizprosen boj za veličastno nagrado – vse tri skupine bodo odpotovale v München, kjer se bo 1. novembra odvijala letošnja podelitev nagrad EMA. Zmagovalec (ki bo ravno tako izbran prek glasovanja) bo okronan z nazivom zmagovalca kategorije 'New Sounds of Europe', obenem pa bo imel čast zaključiti spektakularno podelitev nagrad.

To pomeni nastop pred več tisočglavo množico v dvorani OlympiaHalle in pred poldrugo milijardo ljudi pred TV sprejemniki!

Glasujte zdaj, glasujte čim večkrat in naj se zgodi, da se bo med največjimi zmagovalci Evropskih glasbenih nagrad (EMA) prvič znašlo tudi glasbeno ime iz naše regije!!!

www.sonyericsson.com/mtvema in www.mtvema.com

MTV Networks International

K podjetju MTV Networks International spadajo vrhunski multimedijski zabavni programi MTV-ja: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Comedy Central, Paramount Comedy, Game one in IFILM. Te programe lahko spremlja 508 milijonov gospodinjstev v 161 državah, v 32 jezikih in na 135 lokalnih programih, prav tako pa je podjetje lastnik več kot 200 digitalnih medijev. Med različne dejavnosti podjetja spadajo: distribucija televizijskega programa, digitalni mediji, založniška dejavnost, video produkcija, radio, glasba, licenciranje in trženje ter dva oddelka za film; MTV Films in Nickelodeon Movies. Podjetje MTV Networks je del podjetja Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki