marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Dani velika zmagovalka MTV Adrie v kategoriji New Sounds of Europe


04.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

V soboto so na velikem koncertu v zagrebškem klubu The Best širši javnosti le razkrili nekaterim že znano skrivnost, veliki večini pa presenetljivo novico – zmagovalka skupne kategorije MTV-ja in Sony Ericssona, New Sounds of Europe, je v izredno ostri konkurenci postala priljubljena makedonska pevka Dani.

In kako je bilo vse skupaj videti? Na trenutke šokantno, na trenutke presenetljivo, včasih tudi zmedeno, na koncu pa zmagoslavno. Prišlo je vseh šest nominiranih skupin, ki so se polnemu klubu The Best predstavile v naslednjem vrstnem redu – Intruder, Father, Tide, Dani, Elemental, Dubioza Kolektiv, in še gostje večera - Let3.

Atmosfera v klubu je bila iz nastopa v nastop boljša, nestrpno pričakovanje razglasitve zmagovalca pa je ravno tako raslo iz ure v uro. Nestrpni so bili nominirani, nestrpna je bila množica v klubu in nestrpni so bili tudi številni novinarji, ki so prišli pospremit dogodek, posneti intervjuje z nominiranci, ki so prišli tudi iz Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Slovenije ter seveda Hrvaške.

Po energičnem nastopu skupine Dubioza Kolektiv je sledila razglasitev – zmagovalko je napovedala naša in vaša Martina Vrbos, Dani in članom njene spremljevalne skupine pa je predstavnica podjetja Sony Ericsson izročila najnovejši model mobilnega telefona Sony Ericsson W580i.

In kaj zdaj čaka Dani?

Najprej zanimiv in zagotovo tudi tesen boj s še 17 zmagovalci iz evropskih držav, ki bo trajal od 01. do 13. oktobra. Od 14. pa do 28. oktobra bodo nato potekali vroči izločilni boji, kjer bo vsak dan izpadel zmagovalec iz posamezne regije, vse dokler ne bodo znani zadnji trije. Seveda si vsi želimo, da bi se prav Dani uvrstila med tri najboljše.

Svoje glasove že lahko oddate, in sicer na spletni strani www.sonyericsson.com/mtvema.

Najboljše tri skupine čaka neizprosen boj za veličastno nagrado – vse tri skupine bodo odpotovale v München, kjer se bo 1. novembra odvijala letošnja podelitev nagrad EMA. Zmagovalec (ki bo ravno tako izbran prek glasovanja) bo okronan z nazivom zmagovalca kategorije 'New Sounds of Europe', obenem pa bo imel čast zaključiti spektakularno podelitev nagrad.

To pomeni nastop pred več tisočglavo množico v dvorani OlympiaHalle in pred poldrugo milijardo ljudi pred TV sprejemniki!

Glasujte zdaj, glasujte čim večkrat in naj se zgodi, da se bo med največjimi zmagovalci Evropskih glasbenih nagrad (EMA) prvič znašlo tudi glasbeno ime iz naše regije!!!

www.sonyericsson.com/mtvema in www.mtvema.com

MTV Networks International

K podjetju MTV Networks International spadajo vrhunski multimedijski zabavni programi MTV-ja: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Comedy Central, Paramount Comedy, Game one in IFILM. Te programe lahko spremlja 508 milijonov gospodinjstev v 161 državah, v 32 jezikih in na 135 lokalnih programih, prav tako pa je podjetje lastnik več kot 200 digitalnih medijev. Med različne dejavnosti podjetja spadajo: distribucija televizijskega programa, digitalni mediji, založniška dejavnost, video produkcija, radio, glasba, licenciranje in trženje ter dva oddelka za film; MTV Films in Nickelodeon Movies. Podjetje MTV Networks je del podjetja Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki