marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

D*nar lahko v skupini tuš porabite po svoje


13.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Skupina Tuš ponuja kupcem D*NAR. Vsak nakup ali plačilo storitev v vseh dejavnostih skupine, ki so prvič povezane na takšen način, prinaša D*NAR na Tuš klub kartico. Pridobljeni D*NAR lahko kupci poljubno porabijo v vseh dejavnostih, npr. za nove nakupe v trgovinah in drogerijah, plačilo računa pri Tušmobilu, naročilo rojstnodnevne torte v slaščičarni De la Creme ali za uro bowlinga s prijatelji.

V Skupini Tuš so se v časih zaostrenih gospodarskih razmer odločili kupcem ponuditi večjo dodano vrednost. Nastala je ena ugodnost, poimenovana D*NAR, ki prvič povezuje celotno skupino in njena štiri področja – trgovine, drogerije, Tušmobil in zabavo. D*NAR na preprost in pregleden način omogoča unovčevanje vrednosti v evrih, pridobljenih na Tuš klub kartici. »Na inovativen način smo povezali vse dejavnosti v naši skupini in tako kupcem omogočili še večje ugodnosti pri vsakodnevnih stroških,« pojasnjuje generalni direktor Skupine Tuš Ivo Švrljuga in dodaja: »Več nakupov in več storitev prinaša več D*NAR-ja. Ideja je zelo preprosta in prepričani smo, da bodo kupci hitro doumeli, da so nakupi pri nas oplemeniteni z veliko dodane vrednosti.«

Člani Tuš kluba z vsakodnevnimi nakupi izbranih izdelkov ali storitev v Skupini Tuš na svojo člansko kartico pridobivajo D*NAR. Stanje se kupcem ob vsakem plačilu izpiše na koncu računa, kar omogoča preprost nadzor in upravljanje. Kupci bodo D*NAR lahko prosto porabili v kateri koli dejavnosti Tuša – za nakupe v trgovinah in drogerijah, kavo v Bowling barih, slaščice v De la Cremu ali za plačilo naročnine pri Tušmobilu, kar so samo nekatere od možnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki