marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Corning bo za Samsungove mobilnike izdeloval stekla odporna proti praskami!


20.07.2009
Objavil: Aleš Poljak

Coring, ki slovi po izdelavi stekel za LCD televizorje, LCD monitorje in prenosne računalnike, bo izdeloval stekla, ki bodo odporna proti praskam za Samsungove mobilne aparate. Coring-ov ''Gorilla glass'' je izdelan s posebnim kemičnim procesom, po katerem je steklo veliko bolj trpežno in odporno proti praskam, kot običajno steklo.

Zasloni na dotik so hitro postali merilo pri mobilnikih višjega cenovnega razreda. Zato od teh mobilnikov potrošniki upravičeno pričakujejo tehnološko dovršenost, dolgo delovno dobo in stilsko obliko. "Če pa pogledamo s strani proizvajalcev, oni želijo imeti produkt, kateri vzdrži številne pritiske na zaslon in tudi, da ne omejuje funkcij zaslonov na dotik," je dejal komercialni direktor James E. Hollis. Gorilla glass je idealna rešitev, saj dobro prenaša pritisk naprej na zaslon in mobilnik odličo zaščiti pred udarci in praskami.

Coringov Gorilla glass je različnih debelin in sicer od 0,5 mm do 2,0 mm. Različne debeline in dimenzije teh zaščitnih stekel bodo proizvajalcem omogočile številne nove rešitve pri oblikovanju in izdelavi novih mobilnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki