marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

COOL za vsakogar


13.08.2015
Objavil: Thomas Bergant

Ob vedno večjih zaslonih, spominu in drugih značilnostih se kar samo odpira vprašanje, kaj je pomembno za uporabnika? Cena? Dizajn? Fotoaparat? Koliko je potrošnik pripravljen plačati za novi pametni telefon? Koliko točk je potrebnih za dobro fotografijo, koliko jedrni procesor je potreben za vsakodnevno uporabo? Večini operacij zadošča dvojedrni procesor, ostali so običajno potrebni za igranje video iger.

Največji ponudnik video vsebin na Kitajskem LeTV je na hongkonški borzi pretekli mesec kupil lastniški delež družbe Coolpad LTD, v vrednosti 350 milijonov dolarjev, in tako postal drugi največji lastnik več milijard dolarjev vredne družbe. Kakovostne vsebine z LeTV bodo v prihodnje na voljo na Coolpad napravah, kar bo omogočalo razvoj znamke, vstop na zahtevna tržišča in spremenilo uporabo pametnih telefonov. S tem bodo pametni telefoni še bolj prevzeli možnost uporabe kot TV, povišala se bo tudi uporabna vrednost kakovostnih vsebin.

Coolpad je četrti največji proizvajalec in sedma največja blagovna znamka pametnih telefonov na svetu. Od leta 2003 združuje eleganten dizajn, izbrane materiale, prvovrstno izdelavo in kakovostno uporabniško izkušnjo.

Coolpad verjame, da je pametni telefon življenjski partner, ki uporabniku omogoča izražanje individualne osebnosti in zagotavlja edinstveno izkušnjo s cool napravo.

Coolpad stremi k neločljivi povezavi med tehnologijo, znamko in uporabnikom. Coolpad pametni telefon je zgolj začetek. Fotografije, kontakti, dokumenti in aplikacije so dragoceni gradniki, ki pametni telefon spreminjajo v bogato osebno doživetje.

Coolpad je lastnik več kot 5.000 patentov, ki so povezani z mobilnimi aplikacijami, brezžično in LTE tehnologijo, telekomunikacijo, dual SIM card tehnologijo in mnogih drugih, kar ga uvršča med najbolj plodne razvijalce.

Svetovni proizvajalec na evropski trg prihaja avgusta 2015 in z velikim zadovoljstvom sporoča, da mu pri vstopu na zahtevni evropski trg pomaga družba TCCM, najbolj uspešen distributer v Osrednji in Vzhodni Evropi.

Kmalu bo znano tudi, kateri telefoni prihajajo na evropsko tržišče, zagotovo pa bodo opremljeni z LTE tehnologijo, izjemnim dizajnom in cool ceno.

Več informaci na Coolpad Slovenija Facebook strani.

Coolpad je ustanovil Yulong Computer Telecommunication Scientific Co., Ltd. (“Yulong Telecommunications”), ki je vodilni igralec na tržišču že od leta 1993. Yulong je prispeval k razvoju pametnih telefonov in je vodilni na področju razvoja in dobave pametnih telefonov, brezžičnih podatkovnih platform in poslovnih rešitev z dodano vrednostjo na Kitajskem. Družba je bila na Main Board v Hong Kongu vpisana decembra 2004. Kot eden od prvih proizvajalcev usmerjenih v razvoj in prodajo pametnih telefonov, tesno sodeluje z operaterji za razvoj inovativnih, difereniiranih in visoko kakovostnih rešitev. Šest razvojno raziskovalnih centrov je nastalo v mestih Shenzen, Peking, Nanjing, Xi’an, Dongguan in Hefei, kjer je zaposlenih več kot 2.000 raziskovalcev. Coolpad letno lansira več kot 85 modelov pametnih telefonov, mednarodna prodajna mreža deluje na Kitajskem, v ZDA, Evropi in Indiji.

Družba TCCM je specializirana za telekomunikacijske kanale in poslovni razvoj premium blagovnih znamk za mobilne telefone v Osrednji in Vzhodni Evropi. TCCM mreža povezuje 52 operaterjev mobilne telefonije in 150 prodajnih mest s področja telco industrije, v 24 državah. TCCM strokovna ekipa obsega 50 strokovnjakov, v 14 državah. Družba je doslej v Osrednji in Vzhodni Evropi uspešno lansirala znamke Samsung, HTC, Beats, Meizu, Honor in CAT Phones. TCCM je v sodelovanju s poslovnimi partnerji poskrbel za distribucijo več kot 10 milijonov pametnih telefonov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki