marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Cingular velik zmagovalec tekmovanja American Idol


American Idol

23.03.2006
Objavil: Andrej Bergant

Ne glede na to, kdo bo zmagal na letošnjem tekmovanju American Idol, bo vsekakor absolutni zmagovalec operater Cingular Wireless. Cingularju gre bolje kot kateremukoli tekmovalcu na popularnem televizijskem šovu, saj bo od SMS sporočil, ki jih pošiljajo gledalci, da glasujejo za svojega favorita, imel kar velik dobiček.

American Idol je inačica tekmovanj Pop Stars in Bitka talentov, ki smo si ju lahko ogledali na naših televizijskih kanalih. Cingular ima s producenti tekmovanja posebno pogodbo, ki omogoča njihovim naročnikom in predplačnikom, da glasujejo za svoje favorite preko SMS sporočil, namesto da bi morali klicati na že tako polno zasedene številke.

V lanski sezoni je bilo poslanih 41,5 milijona glasov preko SMS sporočil. Cingular za eno SMS sporočilo računa 10 ameriških centov, naročniki pa lahko za 19,99 $ dobijo tudi paket, v katerem je vračunanih 2500 SMS sporočil. Tako je imel Cingular lani samo od oddaje American Idol približno 4,15 milijonov dolarjev dobička.

Pri Cingularju pa so že na meji, da presežejo lansko število glasov.

fotografije
American Idol
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki