marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Omejena izdaja Champagne Gold MOTOKRZR K1


09.05.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pred kratkim predstavila novo, omejeno serijo šampanjsko zlate MOTOKRZR K1 za najbolj petične uporabnike v Hong Kongu. Šampanjsko zlata MOTOKRZR K1 je popoln dodatek za to sezono, saj je ostra in izpopolnjena ter združuje superiorno obliko in bogato funkcionalnost.

Vdeta v bogato senco šampanjsko zlate barve, tanka MOTOKRZR K1 govori o dediščini elegance in razsipnosti, kateri še nismo bili priča. Je pravi zadetek za trende letošnje sezone in zato tudi odlično darilo za postavljalce trendov z očesom za lepoto in stilske matere z okusom za odličnost, pritegne pa tudi poglede šarmantnih moških.

Je pa tudi več od stila. Z omejeno serijo šampanjsko zlate MOTOKRZR K1, lahko uporabniki, medtem ko potujejo po svetu, vzamejo s seboj svojo glasbo, saj ima telefon vgrajen MP3 predvajalnik, ki je na voljo v načinu brez omrežja (airplane mode), primernem za na letalu, MOTOKRZR K1 pa omogoča tudi stereo Bluetooth slušalke. Telefon deluje po vsem svetu, saj deluje na vseh štirih GSM frekvencah, podpira pa tudi EDGE tehnologijo za hitro brskanje po internetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki