marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Cenovno dostopen telefon, ki ima vse, kar potrebujete za celovito mobilno izkušnjo


08.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Dobrodošli v svetu mobilne tehnologije! Vsi vemo, da so pametni telefoni postali nepogrešljiv del našega vsakdana. Od ohranjanja stikov z bližnjimi do spremljanja dela in zabave - pametni telefoni so zdaj ključno orodje, ki nas ohranja povezane s svetom okoli nas.

Vendar pa je zaradi nenehnega razvoja trga mobilnih telefonov lahko izziv najti popolno napravo, ki ustreza vsem zahtevam in je hkrati cenovno ugodna. Našli smo jo! V tem članku vam predstavljamo telefona, ki ponujata vse, kar potrebujete za celovito mobilno izkušnjo. Zato se pripravite na raziskovanje funkcij in prednosti teh dveh izjemnih pametnih telefonov.

Ena od izstopajočih značilnosti Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G je njuna elegantna zasnova. Z osveženim videzom, ki vključuje minimalistično postavitev kamere in vrhunski okvir, sta ta telefona kot nalašč za tiste, ki želijo eleganten telefon, ki ga lahko ponosno razkazujejo. Poleg tega sta telefona na voljo v različnih živahnih odtenkih, tako da lahko izberete takšnega, ki ustreza vaši osebnosti.

Toda telefoni Galaxy A serije so več kot le lepi mobilni telefoni. Imajo odličen sistem kamer, s katerim je snemanje visoko kakovostnih fotografij in videoposnetkov preprosto. Z izboljšano optično stabilizacijo slike (OIS) in digitalno stabilizacijo videa (VDIS) se lahko poslovite od zamegljenih posnetkov. Če ste ljubitelj selfijev, vam bo všeč sprednja kamera na telefonu Galaxy A54 5G v ločljivosti 32 MP. Z aplikacijo Photo Remaster lahko fotografije celo uredite in odstranite neželene sence in odseve.

Za vse, ki se ne zadovoljijo z manj kot odlično zmogljivostjo mobilne naprave, sta telefon Galaxy A54 5G in Galaxy 34 5G prava izbira! S svojim velikim zaslonom FHD+ Infinity Display O in zaslonom Super AMOLED vam ponujata izjemno izkušnjo pri gledanju filmov in igranju iger. In ko se lotite igranja, se pripravite na izjemno realistično izkušnjo zahvaljujoč frekvenci osveževanja zaslona 120 Hz in osemjedrnemu procesorju. Poleg tega imata telefona vzdržljivo baterijo z zmogljivostjo 5000 mAh, ki vas bo spremljala ves dan. Če ste ljubitelj glasbe in filmov, vam bosta telefona zagotovo všeč, saj imata izboljšani Dolby Atmos, ki omogoča poslušanje zvoka v prostorskem načinu s čudovitim zvokom in globokimi basi.

Kaj pa varnost? Samsung vas bo zaščitil s Samsung Knox, varnostnim sistemom, ki ščiti telefon in vaše podatke pred zlonamernimi napadi. Če radi opravljate brezstična plačila, vam bo všeč Samsung Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z enim samim dotikom telefona.

Telefoni Galaxy A serije so odlična izbira za vse, ki iščejo cenovno dostopen telefon, ki ima vse, kar potrebujejo za celovito mobilno izkušnjo. Z elegantno zasnovo, odličnim sistemom kamer, impresivno zmogljivostjo in vrhunskimi varnostnimi funkcijami so ti telefoni odlična naložba za vse, ki želijo nov telefon.

Še več pustolovščin!

Zdaj lahko še bolj uživate v svojih dogodivščinah s pametnimi telefoni Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, saj lahko v času promocije dobite dvomesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. S tem lahko uživate v svojih najljubših videoposnetkih brez nadležnih oglasov in prekinitvami ter uživate v ekskluzivnih vsebinah. Ponudba velja od 22. 3. 2023. do 2. 4. 2024, zato si jo zagotovite čim prej! Več informacij na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-a-series-2023/.

Če pa iščete še več prostora za shranjevanje svojih najljubših fotografij in videoposnetkov, lahko s pametnimi telefoni A serije dobite šestmesečno brezplačno preskusno različico Microsoft 365 Basic OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. S tem lahko sinhronizirate svojo galerijo in dostopate do svojih datotek kjerkoli in kadarkoli. Ponudba velja do 31. 12. 2023, zato ne odlašajte in si jo zagotovite še danes. Več si preberite na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/one-drive-promo-2023/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki