marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

iGO My Way 8.0 napada trg navigacijski naprav


20.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Nav N Go, eden izmed vodilnih ponudnikov GPS navigacijskih sistemov najavlja izid svoje 3D navigacijske programske opreme iGO My Way 8 za različne navigacijske platforme - PND oziroma Personal Navigation Devices, pametne mobilnike in igralne konzole.

Nova različica že znane programske opreme prinaša predvsem tridimenzionalne zemljevide, ki vsebujejo tudi podatke o višinah terena, zanimivih točkah ter zgradbah. Novo verzijo smo lahko videli na njihovem razstavnem prostoru na sejmu CeBIT, ki je potekal od 4. do 9. marca letos v Hannovru.

Povpraševanje po 3D navigacijskih sistemih je v Evropi v strmem porastu. Po napovedih analitikov naj bi v letu 2012, 90 do 95 odstotkov navigacijskih naprav uporabljenih v Evropi znalo prikazati foto-realističen prikaz. Prav zato so se tudi pri podjetju Nav N Go odločili, da poskusijo z izdelkom iGO My Way prehiteti konkurenco.

Da bi zagotovili delovanje programske opreme iGO My Way na čim širšem spektru mobilnih naprav, so sklenili strateška partnerstva z vodilnimi globalnimi podjetji, kot so Harman Kardon, LG Electronics, Sony Computer Entertainment Europe, QNX Software Systems, Asus Computers, Clarion Europe in Pioneer Europe.

Nav N Go že deluje naprimer na mobilnih navigacijskih napravah R300 in R700 od Asusa in pričakuje veliko pri uvedbi na Sonyjevih prenosnh igralnih konzolah Playstation Portable, ki je planiran za letošnjo pomlad.

Ekranske slike programa iGO My Way 8.0:

Kako izgleda navigiranje z novo različico iGO My Way 8.0 si lahko ogledate s klikom na naslednjo povezavo: KLIK (cca. 33 MB)

Na CeBITu smo lahko videli tudi program iGo My Way, ki deluje na Applovem iPhonu. O tem pa več v drugem članku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki