marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

CeBIT 2011 se začne že čez nekaj dni


23.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Letošnji CeBIT se bo dogajal od 1. do 5. marca v Hannovru. Tudi ekipa portala mobile.si bo tam, da si ogledamo novosti, ki so jih pripravili za letošnje leto. Žal je na temo mobilne telefonije vedno manj razstavljalcev, ker so se ti preusmerili predvsem na Mobile Wolrd Congress v Barceloni, ki se je pred nekaj dnevi zaključil, vseeno pa upamo, da bomo lahko videli kaj zanimivega. Naj za začetek navedemo samo nekaj zanimivosti:
- Leta 1970 je bil organiziran prvi "CeBIT", ki pa je bil le del druge prireditve in je potekal v največji hali 1 na Hannoverskem razstavišču, leta 1987 pa je bil prvič organiziran kot samostojna prireditev.
- Ime CeBIT je kratica za "Centrum für Büro und Informationstechnik" (Center for Office and Information Technology)

Kaj več pa kmalu, ko bomo pripravili poročilo s sejma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki