marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

CeBIT 2007


15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od danes pa vse do 21. marca bo 6.059 podjetij iz 77 držav razstavljalo svoje digitalne rešitve na sejmu CeBIT v Hanovru. Tradicionalno sejem privlači razstavljalce iz celega sveta, ne samo Nemčije. Tako je nemških razstavljalcev 2.748, kar 3.311 pa jih je iz ostalih držav sveta.

Vendar se letošnji sejem kar precej razlikuje od lanskega, saj se je nekaj večjih imen v mobilni industriji odločilo, da se letošnjega sejma ne udeležijo, med njimi sta ameriška Motorola ter finska Nokia, slednja se predstavlja le kot lokalna izpostava Nokia Germany. Tudi tiskovne konference niso več, kar so bile, saj se od večjih proizvajalcev za njih praktično nihče več ne odloči. Letos je tako tiskovno konferenco izpustil tudi korejski velikan Samsung.

Že prihodnje leto se pripravljajo spremembe pri sami organizaciji sejma, saj naj bi se le-ta skrajšal na okoli štiri dni. To se nekako nakazuje že letos, saj je sejemskih površin za okoli 10 odstotkov manj kot leto poprej, "le" nekje 280.000 kvadratnih metrov.

Zaradi teh razlogov vam verjetno o kakih mobilnih novostih ne bomo mogli veliko poročati, bomo pa razstavljene mobilnike in opremo pregledali ter vam v našem albumu predstavili slikovno gradivo letošnjega sejma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki