marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

C7 - Naslednica Nokie 5800 XpressMusic


01.09.2010
Objavil: Mitja Zupančič

V reviji, ki izhaja v Hong Kongu je bil opažen naslednji Nokiin mobilnik srednjega cenovnega razreda z ogromnim zaslonom na dotik, najnovejšim operacijskem sistemom Symbian^3 - Nokia C7.

C7 je naslednica priljubljene 5800 XpressMusic in tudi X6. Ponuja 3,3 palčni zaslon s skoraj HD ločljivostjo 640×360 točk. Bolj pomemben je podatek o najnovejši različici operacijskega sistema Symbian^3 z večimi "widžeti" in domačimi zasloni, kot tudi z multi-touch tehnologijo spletnega brskanja in boljšim upravljanjem pomnilnika.

Zadeva bo z 11 mm izredno tanka in s sila podobno strojno opremo Nokie N8 z 8 MP kamero in 720p HD video snemalnikom. Če je verjeti govoricam, bi znala biti C7 izredno zanimiv mobilnik v srednjem cenovnem razredu, kjer je Nokiji malce začela upadati dominacija.

Žal informacij o prihodu na prodajne police ali cene same še ni, a občutek imamo, da se bo o C7 še veliko pisalo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki