marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

BuzzFeed in The Dodo bosta s Samsung Galaxy S9/S9+ snemala počasne posnetke


23.04.2018
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je napovedal partnerstvo s podjetjema BuzzFeed in The Dodo, ki bosta s Samsung Galaxy S9 in S9+ naredila vsakodnevne trenutke epske z izredno počasnimi posnetki.

BuzzFeed - svetovno vodilno medijsko-tehnološko podjetje s platformo za novice in zabavo, ki jo spremlja stotine milijonov ljudi po svetu – in The Dodo – najbolj priljubljena blagovna znamka pri ljubiteljih živali ter najbolj priljubljena stran na družbenem omrežju Facebook − bosta objavljala zabavne in zanimive izredno počasne posnetke na svojih platformah, vključno z družbenimi omrežji Instagram, Twitter in Facebook.

Videoposnetki, ki bodo označeni z #withGalaxy in #SuperSlowMo, bodo uporabnikom pokazali, kako enostavno je z Galaxy S9 in S9+ ustvariti ter deliti izredno počasne posnetke. V sklopu partnerstva bo objavljenih več kot 30 edinstvenih vsebin, ki bodo v prihodnjih dveh mesecih dosegli številno občinstvo portalov BuzzFeed in The Dodo. Posnetki, ki bodo narejeni z Galaxy S9 in S9+, bodo prikazovali trenutke iz vsakdanjega življenja - od enkratnih, nekaj sekundnih trenutkov, do zabavnih posnetkov z navodili, kako biti sam svoj mojster. BuzzFeed bo objavljal posnetke vsakodnevnih trenutkov, s katerimi se bo poistovetil vsak uporabnik - edinstvene nasmehe in grimase bo spremenil v epske in deljive posnetke. The Dodo pa bo prikazoval smešne in čustvene posnetke ter zgodbe o živalih, ki so bile zasačene pri različnih podvigih - vsi posnetki z Galaxy S9 in S9+ bodo narejeni v pristnem slogu portala The Dodo.

“Partnerstvo s podjetjema BuzzFeed in The Dodo je odličen način, da uporabnikom predstavimo, kako enostavno je zajemanje izredno počasnih posnetkov z Galaxy S9 in S9+,” je povedala Younghee Lee, direktorica marketinga in izvršna podpredsednica pri družbi Samsung Electronics.“Uporabniki lahko z Galaxy S9 in S9+ zajamejo prav vsak trenutek. S partnerstvom želimo navdihniti uporabnike in jih spodbuditi k snemanju izredno počasnih posnetkov, saj to še nikoli ni bilo lažje.“

Kamera Samsung Galaxy S9 in S9+ v načinu za izredno počasni posnetek snema z 960 sličicami na sekundo, kar razkriva popolnoma nov vidik trenutkov, ki jih s prostim očesom ne bi zaznali. Z avtomatskim zaznavanjem gibanja bo kamera v pravem trenutku začela samodejno snemati. Uporabniki lahko svojim nepozabnim izredno počasnim posnetkom dodajo tudi glasbo, ki jo lahko izberejo med 35 pripravljenimi možnosti ali preprosto dodajo svojo najljubšo glasbo. Uporabniki lahko naredijo tudi posnetek s tremi stili ponavljanja: obratno, naprej ali obojestransko.

“Pri podjetju BuzzFeed dajemo poudarek na kakovostni proizvodnji vsebin, ki ustvarjalcem omogoča prilagodljivost zajemanja vsebin tudi na poti in popolnoma različnih lokacijah,” je povedal Ze Frank, glavni direktor za raziskave in razvoj pri BuzzFeed. “Z Galaxy S9 in S9+ lahko pri naši produkciji uporabljamo neverjetne funkcije, kot je snemanje izredno počasnih posnetkov, hkrati pa pokažemo našemu občinstvu, da ne potrebujejo drage opreme za kakovostne posnetke in deljenje najljubših trenutkov s prijatelji.”

Izzie Lerer, ustanovitelj in glavni kreativni direktor pri The Dodo, je dodal: “Svoje občinstvo smo pridobili na podlagi našega čustvenega pristopa in pripovedovanja zgodb - živali smo postavi v ospredje in prikazujemo čudovite, navdihujoče stvari, ki jih počnejo vsak dan. Veseli nas, da bomo še naprej, skupaj z družbo Samsung, zagotavljali kakovostne vsebine in razveseljevali naše občinstvo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki