marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Bluetooth slušalka, ki se spremeni v stilne zvočnike


13.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Jabra je zopet dokazala, zakaj so eno največjih podjetij v razvoju bluetooth slušalk, saj so tokrat razvili kvalitetne bluetooth slušalke, ki se lahko pretvorijo v stilne prenosne zvočnike.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 so brezžične naglavne slušalke, katere lahko uporabljamo v povezavi z mobilnim telefonom, prenosnim računalnikom ali katerokoli drugo napravo z bluetoothom, iz kater želimo prenašati stereo zvok medtem, ko smo na poti. Kakorkoli, prav inovativna oblika pa omogoča slušalkam, da se spremenijo v prenosne zvočnike in tako lahko svojo glasbo delimo tudi z drugimi.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 vsebujejo tudi mikrofon, kar omogoča pogovore preko mobilnega telefona ali preko VoIP povezave. Ko prejmemo klic, se predvajanje glasbe samodejno ustavi, da klica ne bi zgrešili, po končanem klicu pa se samodejno predvaja naprej. Slušalke naj bi zdržale v pripravljenosti do 600 ur, premogle 26 ur predvajanja glasbe ali 32 ur pogovorov z enim samim polnjenjem baterije.

Cena slušalk Jabra BT8030 naj bi znašala okoli 235 ameriških dolarjev, prodajati pa naj bi se začele v kratkem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki