marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Bluetooth slušalka, ki se spremeni v stilne zvočnike


13.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Jabra je zopet dokazala, zakaj so eno največjih podjetij v razvoju bluetooth slušalk, saj so tokrat razvili kvalitetne bluetooth slušalke, ki se lahko pretvorijo v stilne prenosne zvočnike.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 so brezžične naglavne slušalke, katere lahko uporabljamo v povezavi z mobilnim telefonom, prenosnim računalnikom ali katerokoli drugo napravo z bluetoothom, iz kater želimo prenašati stereo zvok medtem, ko smo na poti. Kakorkoli, prav inovativna oblika pa omogoča slušalkam, da se spremenijo v prenosne zvočnike in tako lahko svojo glasbo delimo tudi z drugimi.

Bluetooth slušalke Jabra BT8030 vsebujejo tudi mikrofon, kar omogoča pogovore preko mobilnega telefona ali preko VoIP povezave. Ko prejmemo klic, se predvajanje glasbe samodejno ustavi, da klica ne bi zgrešili, po končanem klicu pa se samodejno predvaja naprej. Slušalke naj bi zdržale v pripravljenosti do 600 ur, premogle 26 ur predvajanja glasbe ali 32 ur pogovorov z enim samim polnjenjem baterije.

Cena slušalk Jabra BT8030 naj bi znašala okoli 235 ameriških dolarjev, prodajati pa naj bi se začele v kratkem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki