marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Britanski uporabniki si ne zapomnijo svoje številke


03.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Skoraj tri četrtine britancev si ne more zapomniti niti pet številk svoje mobilne številke, vsaj glede na rezultate zadnje raziskave splentnega strežnika za sinhronizacijo, ZYB. Raziskava je še pokazala, da si na mobilnik v povprečju shranijo okoli 80 številk, le 69 % od teh uporabnikov pa si jih od shranjenih zapomnijo vsaj pet.

Raziskava je tudi pokazala, da si manj kot 59 % uporabnikov sinhronizira podatke v kakršni koli obliki, tu je všteto tudi zapisovanje številke na list papirja. Če upoštevamo dejstvo, da je vsako leto v Veliki Britaniji ukradenih ali izgubljenih okoli 2,5 milijona mobilnikov, je izguba podatkov s tem precej verjetna.

ZYB je podatke posredoval z lansiranjem svoje brezplačne storitve brezžične sinhronizacije v Veliki Britaniji, s katero mobilnim uporabnikom omogočajo hranjenje mobilnih številk ter ostalih podatkov na njihovih strežnikih. "Večina izmed nas si zapomni le majhen delež mobilnih številk, ki jih shranimo na mobilnik," je dejal Tommy Ahlers, predsednik ZYBa. "Zato ne preseneča dejstvo, da se ljudje najbolj bojijo izgube mobilnika," je še dodal.

Spletni strežnik za sinhronizacijo je na voljo na naslovu zyb.com, uporabite pa ga lahko tudi uporabniki v Sloveniji. Tako ne boste nikoli ostali brez vaših podatkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki