marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Brezplačno predavanje in nagradni natečaj Nokia


08.06.2010
Objavil: Dare Gliha

Nokia App Forum Slovenija vse, ki jih zanima razvoj mobilnih aplikacij, vabi na predavanje »Razvij svojo mobilno aplikacijo!«, ki bo jutri, 9.6.2010, ob 12. uri v predavalnici 3 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Na predavanju vam bodo najbolj aktivni in prodorni domači strokovnjaki predstavili svoj pogled na razvoj mobilnih aplikacij, na izzive, s katerimi so se srečali, in izkušnje, ki so si jih pridobili z uspešnimi projekti. Razkrili vam bodo tudi kakšen trik, ki vam bo olajšal razvoj lastnih aplikacij za mobilne naprave, in nekaj nasvetov, kako narediti naslednji korak v svetu mobilnih aplikacij – od prvega izdelka do uspešnega razvojnega podjetja.

Predavali bodo: Tomaž Štolfa, Mobile Monday Slovenija; Žiga Hajdukovič, Razum; Boštjan Lukša, 3fs in Matevž Klanjšek, Celtra.

Predavanje je prvo v seriji predavanj za razvijalce, ki jih organizira Nokia App Forum Slovenija, na katerih bomo predstavili razvoj mobilnih aplikacij v praksi, brez nepotrebnega trženjskega balasta. V letošnjem poletju bomo organizirali tudi Akademijo: voden razvoj aplikacij za izbrane ekipe mladih razvijalcev. Nagrada za najboljšo aplikacijo, razvito v okviru Akademije, znaša 10.000 evrov, Nokia App Forum Slovenija pa bo razvijalcem ponudil še vrsto drugih ugodnosti in nagrad.

Več o Nokia App Forumu Slovenija si lahko preberete na http://slovenija.nokiaappforum.com/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki