marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAmeriški senatorji pozivajo k enotnemu standardu glede polnilnikov
27.06.2022

Evropski parlament je določil, da mora biti vsa mala in srednje velika potrošniška elektronika obvezno opremljena s polnilnim priključkom USB-C. Dva ameriška senatorja v odprtem pismu ministru za trgovino pozivata k podobni politiki tudi v ZDA.

slikaQualcomm se je uspešno pritožil na globo v višini milijarde evrov
24.06.2022

Leta 2018 je protimonopolni regulator EU podjetju Qualcomm naložil globo v višini ene milijarde evrov in ga obtožil, da je v obdobju med letoma 2011 in 2016 podjetju Apple plačal, da je uporabljalo Qualcommove modeme, namesto da bi prešlo h konkurenci, kot je Intel. Podjetje se je na globo pritožilo, sodišče Evropske unije pa je sedaj globo razveljavilo, poroča Reuters.

slikaGoogle Maps odslej prikazuje kakovost zraka v okolici
22.06.2022

Google Maps je v ZDA v operacijskih sistemih Android in iOS predstavil nov prikaz kakovosti zraka. Ta bo pokazal, kaj lahko pričakujete glede zraka: ali je smog, dim, kaj drugega je slabo ali pa je preprosto čudovito.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel zelo nenavadno konfiguracijo procesorjev
20.06.2022

Snapdragon 8+ Gen 1 bo do konca leta zadovoljil potrebo po zmogljivem čipovju, zato Qualcomm razmišlja, kaj ponuditi potem. In to, kar bo sledilo, je zelo nenavadna konfiguracija procesorjev 1+2+2+3, vsaj tako poroča Digital Chat Station.

slikaDogodek ob predstavitvi telefona Nothing phone (1) je načrtovan za 12. julij
17.06.2022

Do dolgo pričakovane napovedi prvega pametnega telefona podjetja Nothing je še slab mesec dni. Tehnološko zagonsko podjetje je razkrilo, da bo svoj telefon (1) predstavilo 12. julija in da bo imelo dogodek v Londonu, ki ga bodo lahko vsi preko spleta spremljali v živo.

članki

Brezplačni pogovori na Hrvaškem


02.07.2013
Objavil: Dare Gliha

Tudi to poletje vsem uporabnikom izimobila, z vklopljeno tarifo izi brez meja pri izimobilu omogočajo najcenejše gostovanje na Hrvaškem v omrežju operaterja Tele2.

Tako je izimobil ponovno najugodnejši slovenski ponudnik predplačniških mobilnih storitev na Hrvaškem. Njihovim uporabnikom so že štiri leta pred vstopom Hrvaške v EU omogočali gostovanje na Hrvaškem po EU tarifi. Z vstopom Hrvaške v EU, ko so vsi mobilni operaterji primorani ponuditi svojim uporabnikom EU tarifo, pa so naredili velik korak naprej in izbrisali meje - uporabnikom, ki bodo preklopili na tarifo »izi brez meja« in izbrali omrežje hrvaškega operaterja Tele2 zagotavljajo na Hrvaškem enake cene mobilnih storitev kot v Sloveniji, kar pomeni tudi brezplačne prejeme klicev.

Za minuto klica v Slovenijo in znotraj Hrvaške boste plačali le 0,14 EUR, cena poslanega SMS sporočila je le 0,07 EUR, vsi prejeti klici pa so brezplačni. Tudi brskanje po mobilnem internetu bo popolnoma brez skrbi, saj vas 1 MB prenosa podatkov stane le 0,0686 EUR, kar je skoraj 90 odstotkov ceneje od EU tarife.

Poleg nižjih cen vam za razliko od vseh ostalih slovenskih operaterjev omogočajo tudi nakup kartic v več kot 1.500 kioskih Tisak in Slobodna Dalmacija. Na Hrvaško lahko tako potujete brez zaloge kartic »v žepu«, saj jih v vrednosti 5 EUR, 10 EUR, 20 EUR in 50 EUR enostavno kupite kar tam.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki