marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Brezplačen telefon za upokojence


10.10.2014
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil želi upokojencem omogočiti enostavno in prijetno izkušnjo z mobilno telefonijo, zato so za upokojence pripravili odlično ponudbo, in sicer vsem novim naročnikom paketa SENIOR podarjajo telefon brez vezave. Tako bodo lahko v vsakodnevnem stiku z družino, vnuki in prijatelji, nenazadnje pa jim bo telefon nudil varnost in možnost klica za pomoč.

Starejši uporabniki so mobilno telefonijo že zelo dobro sprejeli, saj jim poleg stikov z najbližjimi povečuje občutek varnosti – uporabijo ga lahko, ko potrebujejo pomoč. Na Si.mobilu opažajo, da mnogi izmed njih uporabljajo starejše, zanje neprilagojene telefone, ki so jim jih podarili njihovi otroci ali vnuki. Da bi upokojencem mobilno telefonijo olajšali in še približali, je Si.mobil samo zanje pripravil odlično ponudbo: brezplačni telefon, brez vezave.

Ponudba je na voljo za vse nove naročnike paketa SENIOR, ki vsebuje:
› NESKONČNE klice znotraj Si.mobilovega omrežja,
› NESKONČNE klice v stacionarna omrežja v Sloveniji,
› 100 minut v druga mobilna omrežja in
› 100 sporočil SMS/MMS

Brezplačni telefon brez vezave

Upokojenci lahko izbirajo med telefoni: Nokia 225, Samsung C3590, Samsung C3520, Alcatel 20.05, Alcatel 20.10 in Alcatel 2000X. Telefone odlikujejo velike tipke, veliki zasloni, slovenski meniji in enostavnost uporabe.

Izbrani telefoni so na voljo brezplačno in brez vezave. To pomeni, da je uporabnik kljub podarjenemu telefonu še vedno povsem svoboden. Če s storitvami ali telefonom ne bo zadovoljen, lahko kadarkoli prekine naročniško razmerje brez pogodbene kazni ali kupi nov telefon. Si.mobilovi prodajni svetovalci bodo na prodajnem mestu poskrbeli, da bo lahko uporabnik takoj začel uporabljati svoj telefon. Uredili bodo lahko prenos imenika na novi telefon in predstavili osnovne funkcije, ki jih telefon omogoča.

Cena paketa znaša le 14,99 € na mesec.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki