Božični koledar Lumia je nagradna igra na Facebook strani Nokie Slovenija, v okviru katere Nokia vsak dan podari praktično darilo, na božični večer pa bo srečni izžrebanec prejel kar dve darili – pametni telefon Nokia Lumia 610 in brezžični zvočnik Nokia Play 360." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Božični koledar Lumia nagrajuje vsak dan


12.12.2012
Objavil: Thomas Bergant

Božično-novoletni prazniki so pred vrati in skupaj z njimi čas obdarovanja najbližjih. Letos se je obdarovanju z božičnim koledarjem Lumia pridružila tudi Nokia. Božični koledar Lumia je nagradna igra na Facebook strani Nokie Slovenija, v okviru katere Nokia vsak dan podari praktično darilo, na božični večer pa bo srečni izžrebanec prejel kar dve darili – pametni telefon Nokia Lumia 610 in brezžični zvočnik Nokia Play 360.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba spremljati namige na slovenski Facebook strani Nokie in ugotoviti, katero aplikacijo za pametne telefone Nokia Lumia namig opisuje. Vsak dan je objavljen nov namig. V dnevnem žrebanju sodeluje vsakdo, ki je pravilno ugotovil, katero aplikacijo opisuje namig. Vsak sodelujoči ima vsak dan na razpolago tri poskuse, da ugane opisano aplikacijo.
Nagradna igra bo trajala do 24. decembra 2012. Za sodelovanje v njej je treba imeti aktiviran račun na družbenem omrežju Facebook.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki