marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

bob še vedno najhitreje rastoči ponudnik mobilne telefonije v Sloveniji


15.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob je ob prihodu na slovenski trg napovedal najnižje cene storitev mobilne telefonije, ponudbo brez vezave ter drobnega tiska. Po dveh letih prisotnosti bob drži svojo zavezo ter povečuje krog naročnikov in predplačnikov, ki jih vedno znova razveseljuje z novimi paketi po najnižjih cenah. Tudi v bližajočem prazničnem času bo bob obstoječe in bodoče uporabnike razveselil s posebno ponudbo primerno za vsak žep.

Topel sprejem znamke in eksponentna rast zadovoljnih uporabnikov boba sta po mnenju vodje blagovne znamke v Sloveniji, gospoda Žiga Doberleta, nedvomno povezana s kombinacijo najnižje cene na trgu, enostavnostjo sklenitve paketa, kakovostno storitvijo ter dejstvom, da je bob vedno na dosegu roke, saj je prisoten na več kot 1.000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. “Uporabniki v današnjih časih želijo prihraniti in prav to je poslanstvo boba: zagotavljanje najnižje cene, transparentna in enostavna ponudba brez skritih stroškov. Tega se zavedajo tudi naši zadovoljni uporabniki, saj raziskave kažejo, da je blagovna znamka bob vedno bolj prepoznavna in priljubljena,” je pojasnil Žiga Doberlet ter se uporabnikom zahvalil za zaupanje.

Prednovoletno gostovanje v tujih omrežjih
Bistvo nizkocenovnih ponudnikov je njihova uporabnost in široka dostopnost. Blagovna znamka bob zmore oboje, zato svojim naročnikom ponuja najcenejše gostovanje v EU, kar bo za mnoge, ki načrtujejo svoj prednovoletni oddih, zagotovo dobrodošla informacija. Več informacij o ponudbi storitev je zbranih na spletni strani www.bob.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki