marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

bob – nova ponudba mobilne telefonije v Sloveniji


07.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od danes, 7. novembra, lahko uporabniki ponovno uporabljajo storitve mobilne telefonije - svobodno, brez vezave, brez fiksne mesečne naročnine, pod jasnimi in transparentnimi pogoji ter predvsem najbolj ugodno v Sloveniji. bob je nova ponudba mobilne telefonije, ki je na voljo kot predplačniški ali naročniški paket.

Raziskave kažejo, da uporabniki kljub negotovim gospodarskim razmeram potrebujejo storitve mobilne telefonije, vendar pa vedno bolj pazijo na stroške. Zato si želijo enostavno in transparentno ponudbo paketov brez vezave ter ugodne cene.

bob je tako odgovor na potrebe uporabnikov - ob pravem času in na pravem mestu. Namenjen je namreč vsem uporabnikom mobilne telefonije, ki želijo telefonirati poceni, pošiljati sporočila SMS in brskati po spletu ter se obenem niso pripravljeni odreči kakovostnim storitvam. bob je odlična rešitev tudi za vse, ki se ne želijo vezati. Uporabniki lahko uporabljajo bob kot predplačniki ali naročniki, v vsakem primeru pa bob zagotavlja najcenejše storitve mobilne telefonije na trgu.

Uporabniki lahko izbirajo med predplačniškim ali naročniškim paketom bob. Z naročniškim paketom lahko govorijo in pošiljajo SMS sporočila po ceni 4 cente v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in to brez vezave, brez fiksih stroškov, brez skritih pasti. Naročniški paket vsebuje začetni bonus v obliki prednaloženega dobroimetja, ki ga lahko uporabijo za 100 minut pogovorov ali sporočil sms v vsa omrežja v Sloveniji. Uporabnikom, ki želijo tudi brezskrbno brskati po internetu je na voljo bob podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za 6 € na mesec prenašajo do 1 GB podatkov

Poleg naročniškega paketa je na voljo tudi predplačniški. Na tem paketu uporabniki govorijo in pošiljajo SMS sporočila po ceni 6,9 centa v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in to prav tako brez vezave, brez fiksnih stroškov, brez skritih pasti. Tudi predplačniški paket vsebuje začetni bonus v obliki prednaloženega dobroimetja, ki ga lahko uporabijo za 100 minut pogovorov ali sporočil sms v vsa omrežja v Sloveniji.

Uporabnikom so na voljo tudi najugodnejši mobilniki v prosti prodaji.

bob je trenutno na voljo v spletni trgovini na www.bob.si in na prodajnih mestih Petrola, OMV, Pošte Slovenije, Big Banga, Harvey Normana ter E’Leclerca. V prihodnje pa se bo prodajna mreža tudi širila.

Več je na voljo na www.bob.si.


O bob-u
bob je prva, edinstvena nizkocenovna ponudba mobilne telefonije na slovenskem trgu z lastno klicno številko, in sicer 068. Uporabnikom so na voljo najugodnejše cene storitev, brez vezave, brez mesečne naročnine in brez skritih stroškov. bob lahko uporabljajo kot predplačniki ali naročniki.

bob je mednarodna blagovna znamka, ki je prisotna v Sloveniji, Avstriji in Bolgariji. Z blagovno znamko upravlja skupina Telekom Austria Group. Storitve v Sloveniji pa zagotavlja Si.mobil.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki