marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

bob 3. rojstni dan praznuje z brutalno dobro ponudbo


12.11.2014
Objavil: Dare Gliha

Po izjemno uspešni poletni akciji bob za svoje zveste uporabnike in vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov, ob tretjem rojstnem dnevu ponuja brutalno dobro ponudbo. 1000 minut pogovorov, 1000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja in 1000 MB prenosa podatkov za samo 11,90 € mesečno.

brutalni bob je popolna izbira za vse tiste, ki želijo govoriti, pošiljati SMS sporočila in uporabljati prenos podatkov brez skritih pasti: in to brez vezave! bob uporabniki lahko enostavno obdržijo svojo obstoječo telefonsko številko, s čimer bob znova dokazuje, da drži svojo obljubo in uporabnikom nudi največ za najnižjo ceno na trgu.

»ko smo vstopili na trg pred tremi leti, smo uporabnikom obljubili nekaj povsem enostavnega: da bodo z nami govorili najceneje. to obljubo še danes držimo! bili smo prepoznani predvsem po predplačniškem paketu in z nami je trg izkusil povsem nov pristop k sklepanju naročniškega razmerja z operaterjem. danes bob ponuja veliko več kot le predplačniški paket - z naročniškimi paketi smo dobesedno pretresli slovenski trg. uporabniki nas dojemajo kot enega najbolj privlačnih ponudnikov mobilne telefonije v Sloveniji. vsak dan posebej se trudimo izpolnjevati pričakovanja uporabnikov. ob našem rojstnem dnevu to še enkrat več potrjujemo z brutalnim bobom,« pravi vodja blagovne znamke bob v Sloveniji, Žiga Doberlet.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki