marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Bo Windows Phone do 2015 prehitel Appla?


08.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Windows Phone 7 je Microsoftov udarec za večji mobilni tržni delež. Operacijski sistem je bil dobro sprejet, sodelovanje z Nokio pa za ameriški gigant predstavlja svetlo prihodnost.

To so faktorji, ki so podjetje IDC prepričali v uspešnost WP7 sistema. Tako naj bi prvo mesto zasedel Android, drugo WP7, nato pa se naj bi zvrstili Applov iOS, BlackBerry OS in Nokiin Symbian, z petinskim deležem trga.

Ramon Llamas, višji analitik prit podjetju IDC: "Do lanske predstavitve WP7 so pri Microsoftru vztrajno izgubljali tržni delež, medtem ko so drugi operacijski sistemi prinašali nove in privlačne izkušnje. Nova alianca združuje Nokiino strojno opremo in Microsoftovo platformo. Prve naprave se pričakujejo v začetku 2012, takrat pa pričakujemo drugo mesto najpriljubljenih operacijskih sistemov, takoj za Androidom."

Pri IDC verjamejo v skoraj 50 % rast mobilnega trga v tem letu, kar je ogromna rast, vendar še vedno nižja napram letu 2010. "Končna rast v letu 2010 je bil izjemna," je dejal Kevin Restivo, višji analitik. "Leto 2010 je bilo izjemno, predvsem zaradi večjega povpraševanja, kot v prejšnjem letu. Pričakovana rast za 2011 se bo kljub dobrim rezultatom zmanjšala, podobno kot v letu 2010."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki