marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Bo Microsoft v prihodnosti izdal svoj prvi pametni telefon?

Deli z ostalimi

21.11.2012
Objavil: Janez Lukan

V svetu mobilne telefonije je znano, da je polno takšnih in drugačnih govoric ter špekulacij. Nedavno se je pojavila govorica, da podjetje Microsoft, ki je poleg svojega PC operacijskega sistema Windows tudi oče sistema Windows Phone, pripravlja svoj prvi pametni telefon.

Po tem, ko je bilo nekaj mesecev vse tiho, je prejšnji teden znova na dan pricurljala govorica o novem pametnem telefonu izpod strehe Microsofta,Microsoft Surface Phone, katerega poganja najnovešja platforma Windows Phone 8. Govori se tudi, da naj bi napravico prav zdaj že testirali.

Po poročanju časnika Wall Street Journal se Microsoft sooča s problemom postopka izdelave, v ta namen pa telefon že testirajo v partnerstvu z nekim kitajskim dobaviteljem. Vir te govorice je časniku sporočil tudi domnevno velikost zaslona, ki naj bi se gibala med štirimi in petimi palci, mimogrede pa je še omenil, da Microsoft o začetku masovne proizvodnje njihovega prvega pametnega telefona ni ravno sto odstoten.

Ko je govorica prvič prišla v javnost in predstavljala neposredno grožnjo Nokii, ki je največja izvoznica naprav s sistemom Windows Phone, je generalni direktor Nokie Stephen Elop idejo o prvi Microsoft moblni napravi celo pozdravil. Radi bi slišali njegovo mnenje sedaj, ko je ideja glede na govorice še korak bližje uresničitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki