marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Sony Ericsson in Fossil povezala ročne ure in mobilne telefone


06.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Modna ikona Fossil in mobilni pionir Sony Ericsson sta se odločila za združitev in povečanje funkcionalnosti dveh najobičajnejših naprav v sodobnem svetu, ročnih ur ter mobilnih telefonov.

Fossil in Sony Ericsson, ki je tudi začetnik Bluetootha, bosta izdala linije ročnih ur z brezžično tehnologijo Bluetooth.

Fossil bo predstavil ABACUS Mobile Wear in Fossil ure, katere na zaslonu izpišejo podatke o klicu. Sony Ericsson pa bo predstavil svojo linijo združljivih naprav. Vse ure se bodo brezžično povezale z večino Sony Ericssonovih mobilnih telefonov, ki podpirajo standard Bluetooth.

»Skupaj smo vam ustvarili pot do večje kontrole in poenostavitve vašega mobilnega življenja,« je dejal Jacob Sten, podpredsednik Sony Ericssona. »Ura s tehnologijo Bluetooth predstavlja najboljše iz obeh svetov, tako sveta mode v njegovi klasični zasnovi kakor tudi sveta tehnologije v njegovi inovativni funkcionalnosti. Ta združitev bo spremenila vaš odnos do mobilnega telefona.«

Ura s tehnologijo Bluetooth je vrhunec dolgoletnih direktiv za Sony Ericsson in predstavlja zanimivo smernicoprihodnosti mobilnih komunikacij. Utrjuje ugled družbe kot pionirskega inovatorja v mobilni komunikaciji in Bluetooth tehnologiji, medtem ko partnerstvo s Fossilom omogoča odlično priložnost ponuditi zaželjene ekskluzivne ure s pristno tehnično novostjo.

Sony Ericssonova predanost razširjanju naprednih tehnologij v mobilnih telefonih in dodatkih, združena s Fossilovo predanostjo k napredku in širjenju funkcijskih zmožnosti ur sta pripeljali do Bluetooth ur. Nič več navadnih časomerov, uporaba stilsko oblikovanih zapestnih ur kot diskretnih uporabniških vmesnikov za mobilno komunikacijo bo postala bistven del upravljanja s klici in multimedijskimi predvajalniki na mobilnih telefonih.

Ure, podprte z Bluetooth tehnologijo so prepričljiva in učinkovita pot za ljudi, da ostanejo povezani, ne da bi se odrekli modi. »Ure so odličen zaslon za hitri pregled informacij. So enostavne za uporabo, dobro sprejete in modne,« trdi Bill Geiser, podpredsednik pri Fossilu.

Preberite še: Predstavitev bluetooth ure Sony Ericsson MW-100

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki