marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Blagovna znamka HONOR praznuje eno leto samostojnosti


16.12.2021
Objavil: Dare Gliha

HONOR, eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev pametnih naprav, danes praznuje prav posebno obletnico – podjetje je eno leto na tržišču kot samostojna tehnološka znamka. HONOR se je skupaj z več kot 180 milijoni uporabnikov in poslovnimi partnerji iz industrijske panoge ozrl na prehojeno pot in uspehe v letu 2021.

»Z veliko podporo naših uporabnikov in poslovnih partnerjev smo v podjetju HONOR uspeli obdržati obljubo, da bomo našo ponudbo v tem letu razširili, tako da bomo čim širšemu krogu uporabnikov omogočili tako vrhunske kot tudi dostopne naprave,« je dejal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR. »Ponosen sem, da smo skupaj z mojimi sodelavci in vodilnimi globalnimi partnerji v naši panogi pustili pečat. Vesel sem, da s predanostjo in strastjo skupaj oblikujemo prihodnost.«

Razvoj v smeri ikonične svetovne tehnološke znamke

Ena izmed glavnih prioritet podjetja HONOR je, da svetovna tehnološka znamka ustvari novi, inteligentni svet za vse s pomočjo novih inovacij in načinov, na katere se bomo ljudje lahko povezali.

Z razvojem mobilnih omrežij 5G in 6G ter z nenehnimi izboljšavami bo vse, kar delamo preko omrežne povezave potekalo hitreje in brez motenj, hkrati pa nam ta tehnologija odpira svet v novo dobo, ki prinaša neskončne možnosti medsebojnega povezovanja. Fizični in virtualni svet se čedalje bolj prepletata, in ta novi, inteligentni svet bo na razpolago vsem.

Prav zaradi podpore pri nastajanju inteligentnega sveta za vse je HONOR leta 2021 predstavil funkcijo 'HONOR Multi-Screen Collaboration’, tehnologijo, ki omogoča različne scenarije uporabe, skupaj z HONOR-jevo strategijo HONOR 1+8+N. Močne povezljivostne zmogljivosti dopuščajo HONOR-jevim pametnim telefonom, prenosnim računalnikom, tablicam, uram, brezžičnim slušalkam, pametnim zaslonom in drugim pametnim napravam, da se brez težav povezujejo med seboj in s tem omogočajo uporabnikom boljšo uporabniško izkušnjo.

HONOR je tudi vse leto razvijal strateško sodelovanje s svetovno znanimi partnerji in ustvaril več kot 30 partnerstev z vodilnimi dobavitelji po svetu v svoji panogi, kot so AMD, Intel, MediaTek, Microsoft in Qualcomm. HONOR je konec septembra predstavil prenosni računalnik MagicBook 16, ki bo od decembra dalje opremljen z operacijskim sistemom Windows 11. Tako bodo uporabnikom omogočili še boljšo delovno izkušnjo, saj lahko s funkcijo "Multi-Screen Collaboration" na svojem prenosnem računalniku vidite tudi zaslon vašega pametnega telefona in datoteke, ki jih imate shranjene na njem. HONOR bo tudi v letu 2022 nadaljeval potovanje v prizadevanju za novi, inteligentni svet za vse, tako da bo predstavil še nekaj novih izdelkov, ki bodo izstopali po svojih inovativnih rešitvah.

Predstavitev inovativnih izdelkov za širok krog potrošnikov

HONOR je konec oktobra 2021 predstavil svoj prvi globalni izdelek HONOR 50, v Sloveniji pa smo ga dobili v začetku novembra. Prav tako je pri nas od 1. decembra na voljo HONOR 50 Lite, na začetku pri Telemachu. V aktualni decembrski akciji je v paketu Največ, skupaj s pametno zapestnico na voljo za 8,90 EUR na mesec. Prav tako ponujajo HONOR 50 6+, katerega cena, skupaj z brezžičnimi slušalkami v paketu Največ, je 14,90 EUR na mesec. HONOR 50 je opremljen z GMS in je prvi pametni telefon s Qualcommovim procesorjem Snapdragon™ 778G. Poleg tega sta osupljiv izgled in inovativne možnosti snemanja vlogov na pametnem telefonu dvignila standarde za merjenje uspešnosti pametnih telefonov v tej kategoriji. Predstavitev HONOR 50 je pomenila prisotnost HONOR-ja v več kot 40 državah po vsem svetu. To jim je uspelo s podporo zmogljivega globalnega distribucijskega omrežja, vključno s tako odmevnimi trgovci na drobno in operaterji, kot so Amazon, Esprinet, Fnac, Orange, Telcel, Telefonica in Vodafone, kakor tudi z uradnimi trgovinami HONOR v Rusiji, Maleziji in Peruju.

»S pomočjo spletnih in tradicionalnih kanalov smo lahko svojo ponudbo razširili na še več potrošnikov,« je dejal George Zhao. »Hvaležni smo za zaupanje naših maloprodajnih partnerjev in operaterjev po vsem svetu, in se veselimo, da bomo leta 2022 predstavili še več izdelkov. Preden se poslovimo od leta 2021 z navdušenjem končno delim napoved predstavitve novega izdelka HONOR. Na Kitajskem bomo ta mesec predstavili novega člana v naši priljubljeni seriji X, HONOR X30.«

HONOR X30 se lahko pohvali s povsem ravnim zaslonom s frekvenco osveževanja 120 Hz in ima 17-centimetrsko (6,81-palčno) diagonalo z zelo ozkim robom, le 1,05 mm. V notranjosti je pametni telefon opremljen s 4800 mAh baterijo za celodnevno učinkovitost, ter je lažji in tanjši od prejšnje generacije, saj tehta le 189 g in je debeline samo 8,05 mm. HONOR X30 poganja procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G ima 15-odstotkov večji CPU in 30-odstotkov večji GPU v primerjavi s prejšnjo različico.

Da bi proslavili dosežke znamke v letu 2021, je HONOR za svoje prijatelje in partnerje ustvaril kratek videoposnetek svojega potovanja: HONOR anniversary video

HONOR pozdravlja svetovno vzdržljivo, pozitivno in kreativno skupnost

Že leta HONOR podpira mlade oblikovalske talente, ki raziskujejo, kako povezati umetnost in tehnologijo. Blagovna znamka je pred kratkim gostila 2021 HONOR svetovno tekmovanje talentov v oblikovanju, kjer so se z izstopajočimi oblikovalskimi presežki predstavili oblikovalci z vsega sveta. Prijavljenih je bilo pet tisoč del, od Azije, Evrope, Afrike do obeh Amerik. To je še en dokaz, da ob združitvi umetnosti in tehnologije lahko nastane prava mojstrovina.

HONOR prav tako nadaljuje s pomembnim tekmovanjem HONOR Magic Moments Awards, kjer vzpodbuja ljudi, da odkrivajo lepote sveta s pomočjo fotografij ali videov, in te čarobne trenutke zabeležijo s pametnim telefonom. Prav tako so ustvarili svetovno platformo, kjer si lahko navdušeni fotografi izmenjujejo svoje izkušnje in znanje. V samo 70 dneh so dobili 200.000 fotografij, potem ko so razpisali osem tekmovalnih motivov.

Poleg tega, da je podjetje HONOR uspešno zaključilo prvo leto kot samostojna blagovna znamka, so se ob koncu leta želeli zahvaliti ljudem po vsem svetu, ki so s svojim zgledom navdihovali, saj je za nami težko leto. Zato so posneli HONOR Your Smile video, kjer so ljudje pokazali, kako vzdržljivi so, in kaj lahko človeku pomeni že preprost nasmeh.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki