marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

V Veliki Britaniji se na vsakih 13 sekund proda en BlackBerry Storm


24.12.2008
Objavil: Aleš Poljak

Vodilni možje Vodafone-a v Veliki Britaniji se morajo kar dobro počutiti, ko jim omenite nov RIM-ov aparat BlackBerry Storm, saj je njegova prodaja tako dobra, da z zalogami komaj sledijo prodaji.

Ampak še več razlogov za dobro voljo imajo vodilni možje ameriškega Verizona, kjer so se Američani dobesedno ponoreli, ko je aparat prišel na prodajne police. V eni izmed prodajaln je morala posredovati polcija, saj so ljudje, ki so v vrsti čakali povzročili nemir (oglejte si sorodno novico).

Spletna stran TechRadar je povprašala Vodafone kako gre prodaja zgoraj omenjenega aparata na otoku. Po razgovoru sodeč prodaja ni dosegla takih višav kot on stran luže, a morajo Britanci skrbno upravljati z zalogam, da bodo lahko še naprej osrečevali britanske kupce.

Povpraševanje po RIM-ovem Stormu je tako veliko, da se je v Vodafone-ovih trgovinah 15 Novembra vsakih 13 sekund prodal en aparat.
"Takega povpraševanja po aparatu ob njegovem prihodu na trg ne pomnimo, zato se po naših najboljših močeh trudimo, da je Storm prisoten na naših prodajnih policah, spletnih straneh in v televizijskih prodajah", je izjavil predstavnik Vodafone-a.

Ali to pomeni, da se Vodafone ni ničesar naučil iz problemov O2-ja pri prodaji iPhone-ov, ali pa se jim je enostavno posrečilo pri številu zalog. To bo znano v kratkem. Jasno pa je, da bo BlackBerry Storm prodajna uspešnica leta 2008, ne glede na to, da je na prodajne police prišel šele v zadnjem četrtletju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki