marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

bigbob - za le 9,90 € kar 1000 minut in 1000 sporočil SMS!


27.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je v Sloveniji prisoten od 7. novembra dalje, tokrat predstavlja nov »najtežji« paket bigbob, s katerim bodo uporabniki storitve mobilne telefonije komunicirali še bolj svobodno, brez vezave, predvsem pa najceneje v Sloveniji.

S paketom bigbob, ki ga je možno skleniti do vključno 31. 3. 2012, bodo uporabniki lahko komunicirali najceneje za samo 9,90 € mesečno. Naročniški paket vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja - vse to brez vezave in brez skritih pasti. V kolikor bo uporabnik porabil vseh 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS, znaša strošek nadaljnih pogovorov in sporočil SMS 4 cente.

Obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajajo paket v bigbob. Paket zamenjajo s klicem na številko 090 068 068 (cena klica na minuto je 1€).


bigbob je omejena ponudba in traja do 31. 3. 2012.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki