marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

24 - urno spremljanje Big Brotherja v živo, v digitalni TV ponudbi skupine UPC Telemach


20.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Skupina UPC Telemach in del skupine Triera je v svojo digitalno TV ponudbo vključila 24-urno spremljanje resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A. Program vsebuje prenos trenutnega dogajanja v hiši Big Brother v živo. Obstoječi naročniki na digitalne TV programe lahko program Big Brother UPC Telemach spremljajo brezplačno.

Vodilni slovenski kabelski operaterji so v svoji digitalni TV ponudbi v sodelovanju s PRO PLUS-om svojim naročnikom omogočili ogled najbolj priljubljenega resničnostnega šova na svetu, Big Brother. Prednosti paketa Big Brother UPC Telemach so udobnost spremljanja dogajanja na velikem ekranu, v živo, skozi cel dan in visoka kakovost slike, ki so jo naročniki na digitalno TV vajeni. Na voljo sta dva programa, Big Brother 1 in Big Brother 2, katera spremljata dogajanje v hiši iz različnih zornih kotov.

Paket Big Brother UPC Telemach je mogoče skozi celotno sezono (3 mesece) spremljati za doplačilo 10 € (2396,40 SIT). Cena za najem digitalnega TV sprejemnika znaša 20 € (4792,80 SIT).

Ugodnosti za obstoječe naročnike na digitalne TV programe

Vsi obstoječi in tudi novi naročniki na program HBO imajo možnost spremljati program Big Brother brezplačno, 24 ur na dan, vse 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko naročniki dobijo na brezplačni telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani www.upctelemach.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki