marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

24 - urno spremljanje Big Brotherja v živo, v digitalni TV ponudbi skupine UPC Telemach


20.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Skupina UPC Telemach in del skupine Triera je v svojo digitalno TV ponudbo vključila 24-urno spremljanje resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A. Program vsebuje prenos trenutnega dogajanja v hiši Big Brother v živo. Obstoječi naročniki na digitalne TV programe lahko program Big Brother UPC Telemach spremljajo brezplačno.

Vodilni slovenski kabelski operaterji so v svoji digitalni TV ponudbi v sodelovanju s PRO PLUS-om svojim naročnikom omogočili ogled najbolj priljubljenega resničnostnega šova na svetu, Big Brother. Prednosti paketa Big Brother UPC Telemach so udobnost spremljanja dogajanja na velikem ekranu, v živo, skozi cel dan in visoka kakovost slike, ki so jo naročniki na digitalno TV vajeni. Na voljo sta dva programa, Big Brother 1 in Big Brother 2, katera spremljata dogajanje v hiši iz različnih zornih kotov.

Paket Big Brother UPC Telemach je mogoče skozi celotno sezono (3 mesece) spremljati za doplačilo 10 € (2396,40 SIT). Cena za najem digitalnega TV sprejemnika znaša 20 € (4792,80 SIT).

Ugodnosti za obstoječe naročnike na digitalne TV programe

Vsi obstoječi in tudi novi naročniki na program HBO imajo možnost spremljati program Big Brother brezplačno, 24 ur na dan, vse 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko naročniki dobijo na brezplačni telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani www.upctelemach.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki