marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

24 - urno spremljanje Big Brotherja v živo, v digitalni TV ponudbi skupine UPC Telemach


20.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Skupina UPC Telemach in del skupine Triera je v svojo digitalno TV ponudbo vključila 24-urno spremljanje resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A. Program vsebuje prenos trenutnega dogajanja v hiši Big Brother v živo. Obstoječi naročniki na digitalne TV programe lahko program Big Brother UPC Telemach spremljajo brezplačno.

Vodilni slovenski kabelski operaterji so v svoji digitalni TV ponudbi v sodelovanju s PRO PLUS-om svojim naročnikom omogočili ogled najbolj priljubljenega resničnostnega šova na svetu, Big Brother. Prednosti paketa Big Brother UPC Telemach so udobnost spremljanja dogajanja na velikem ekranu, v živo, skozi cel dan in visoka kakovost slike, ki so jo naročniki na digitalno TV vajeni. Na voljo sta dva programa, Big Brother 1 in Big Brother 2, katera spremljata dogajanje v hiši iz različnih zornih kotov.

Paket Big Brother UPC Telemach je mogoče skozi celotno sezono (3 mesece) spremljati za doplačilo 10 € (2396,40 SIT). Cena za najem digitalnega TV sprejemnika znaša 20 € (4792,80 SIT).

Ugodnosti za obstoječe naročnike na digitalne TV programe

Vsi obstoječi in tudi novi naročniki na program HBO imajo možnost spremljati program Big Brother brezplačno, 24 ur na dan, vse 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko naročniki dobijo na brezplačni telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani www.upctelemach.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki