marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Nogometaši kluba Real Madrid odslej v dresih BenQ-Siemens


15.07.2006
Objavil: Dare Gliha

Podjetje BenQ-Siemens je predstavilo nove nogometne drese za sezono 2006/2007 z logotipom BenQ-Siemens, novega sponzorja, podjetja BenQ Mobile. Novi dresi bodo tako prvič v zgodovini krasili prsa nogometašev Real Madrida.

Ta poteza uradno dopolnjuje partnerstvo med proizvajalcem mobilnih telefonov, podjetjem BenQ Mobile in »najboljšim klubom 20. stoletja« (nagrada FIFA). Ekipa kluba Real Madrid bo v novih dresih in z logotipom BenQ-Siemens nastopila pred milijoni oboževalcev že med prvim treningom, ki se bo pričel konec julija in na prihajajoči turneji po severni Ameriki. 26. oziroma 27. avgusta, ko se bo nogometna klubska sezona uradno začela, bodo nogometaši kot so Ronaldo, Raul, Casillas, Robinho in Sergio Ramos, drese prvič tudi uradno oblekli.

Z več kot 450 milijoni oboževalcev kluba Real Madrid po vsem svetu in prisotnostjo podjetja BenQ Mobile v več kot 70 državah, partnerstvo ponuja bogato promocijo za obe »moštvi«.

Gre za globalna igralca, ki želita popoln nastop: »Real Madrid se sooča z novimi izzivi, ki jih podjetje BenQ Mobile sprejema in tudi samo raziskuje nove poti, ostaja mlado po srcu in odprto za nove ideje. To je idealno partnerstvo, ki ga je logotip na nogometnih dresih samo še nadgradil,« je povedal izvršni direktor podjetja BenQ Mobile, Clemens Joos.

Logotip pa ne bo krasil zgolj legendarnih belih dresov, ampak tudi oglaševalske površine na madridskem stadionu Bernabeu, prisoten pa bo tudi v skupnih marketinških aktivnostih po vsem svetu.

Podjetje BenQ Mobile bo lansiranje dresa pospremilo s posebno spletno stranjo www.benq-siemens.com/madrid, namenjeno Real Madridu, kjer bo potekal tudi kreativni natečaj. Stran bo v prihodnje postala velika komunikacijska platforma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki