marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

BenQ Mobile predstavlja prvo filmsko serijo za mobilne telefone na svetu: londonske pustolovščine psa Bena


11.08.2006
Objavil: Thomas Bergant

V prvi filmski seriji, ki je bila narejena posebej za mobilne telefone, doživlja pes Ben razburljive dogodivščine, medtem ko v gobčku po Londonu prenaša mobilni telefon svojega gospodarja, »Mr. Q-ja«. 60-sekundni filmi v formatu 3GP so narejeni posebej za predvajanje na majhnem zaslonu.

Izogibajo se hitremu gibanju kamere, panoramskim posnetkom in preveliki količini dialogov. Razveseljivo je tudi dejstvo, da veliko mobilnih telefonov različnih proizvajalcev podpira omenjeni predvajalni format. Na ta način BenQ Mobile še dodatno izkorišča uspeh, ki ga je požel z nagrado »MicroMovie« in »MicroMovie Session«.

60-sekundne filme iz serije »Dog & Bone« si lahko uporabniki brezplačno prenesejo na spletni strani www.benQ-siemens.com/dogandbone s klikom na okvir »Downloads« ter na spletni strani www.MicroMovie-Series.com. Prva epizoda filmske serije »Dog & Bone« bo prednastavljena na mobilniku BenQ-Siemens M81, ki bo v Sloveniji na voljo jeseni. Serije »Dog & Bone« bodo še naprej izdelovali ekskluzivno za mobilne telefone.

Avtor in režiser prvih petih epizod je Andreas Hefele, eden najbolj perspektivnih režiserjev, ki je bil nominiran tudi v sklopu nagrad »MicroMovie« za leto 2004. Hefele je junija 2006 v Cannesu prejel tudi nagrado v kategoriji najboljši mladi režiser (»Young Director»). Avtorju je uspelo ustvariti vznemirljivo zgodbo o psu, ki preživi ves dan v Londonu z mobilnim telefonom svojega lastnika. Zgodba se razvija in zapleta v različnih epizodah, ki jih bodo snemali režiserji po vsem svetu. Tako se bo zgodba odvijala v neskončnost, obenem pa bo nudila zaplete glede na regijsko pripadnost režiserja določene epizode.

Z nagradama MicroMovie in MicroMovie Session BenQ Mobile ponovno dokazuje, da je vrhunski inovator v ponudbi naprednih mobilnih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki