marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Baterija telefona HONOR Magic6 Pro prenese ekstremni mraz do -20 stopinj


09.02.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je baterijo najnovejšega telefona HONOR Magic6 Pro, ki bo predstavljen na prihajajočem sejmu MWC Barcelona 2024, testiral v različnih ekstremnih pogojih, tako na nebu kot na tleh. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji, silicij-ogljikovi bateriji druge generacije, lahko baterija doseže odlično delovanje pri izjemno nizkih temperaturah.

Ameriški top tech YouTuber PhoneBuff je preizkusil tudi vzdržljivost baterije, kar je prikazal v svojem videoposnetku, ki je dostopen na povezavi The Most Extreme Battery Test I've Ever Done – HONOR Magic6 Pro ali pod novičko. PhoneBuff je HONOR Magic6 Pro postavil v zamrzovalnik na -20 °C in pri tej temperaturi brez težav predvajal video vsebine.

Pri HONOR-ju so njihov paradni konj HONOR Magic6 Pro, da bi dodatno dokazali vzdržljivost baterije pri nizkih temperaturah, poslali v stratosfero. Neverjetno potovanje prvokakovostne naprave v to plast zemeljske atmosfere je vidno tudi na tej povezavi, ali pa si ga ogledate pod to novico.

HONOR je prvi proizvajalec pametnih telefonov, ki je podrobno preučil material negativne elektrode na osnovi silicija, ki dvigne gostoto moči in hitro polnjenje na višjo raven, medtem ko Tesla preučuje kemijsko strukturo silicija od leta 2016. To je tudi prva baterija, opremljena z samostojnim naborom čipov, ki dodatno izboljša zmogljivost baterije v vseh pogojih, še posebej pri nizkih temperaturah, kot je -20 °C, s čimer bo zagotovo prekašal konkurenco.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki