marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Bang & Olufsen in Samsung v najvišjem cenovnem razredu mobilnikov


19.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Danski proizvajalec prestižne elektronike Bang & Olufsen in korejski Samsung bosta letos splavila skupne mobilnike s tipičnim B&O dizajnom in visoko kvalitetnim zvokom.

Mobilniki bodo vsebovali osnovne komunikacijske funkcije in nekaj manj v smeri visoke tehnologije, je izjavil direktor znamke Bang & Olufsen in dodal, da je njihov cilj ponuditi trgu kvalitetno in cenovno najvišji razred mobilnikov. Znamka Bang & Olufsen nam je znana po njihovih dragih, umetniško nežno oblikovanih televizij in glasbene opreme.

"Začenjamo samo z enim modelom, vendar se zna kasneje zgoditi, da bo prišel še kakšen," je izjavil Torben Ballegaard Sorensen in dodal, da bodo telefoni namenjeni 25-letnim uporabnikom. "To bo zelo preprosto. Verjamemo, da je veliko ljudi navdušenih nad opcijami, ki jih mobilnik vsebuje. Poskusili bomo naredili nekaj takega, da bo odgovarjalo našim osnovnim kupcem, ki ne uporabljajo telefona kot igralno konzolo. Poudarek je na tem, da je telefon narejen za to, kar je bil prvotno namenjen – za pogovor."

Mobilniki bodo predstavljeni v 17 evropskih državah v četrtem kvartalu, so nam zaupali iz obeh družb.

Medtem, ko se večina mobilnih izdelovalcev osredotoča na tretjo generacijo (3G) telefonov s funkcijami, kot so video telefonija in prenašanjem glasbe preko spleta, Sorensen pravi, da bosta družbi uporabili preverjeno tehnologijo. "Imamo pozitivna pričakovanja, vendar vem da je to nišni produkt. Telefon ne bo vsem všeč, vendar če bo všeč vsaj dvema odstotkoma uporabnikov bo dovolj dobro."

Finska Nokia in ameriška Motorola imata namen postati elitna blagovna znamka, po njunih komentarjih sodeč. Najhujši tekmec Nokia, ki je do nedavnega ciljala na bogate potrošnike z njihovo ekskluzivno znamko Vertu, predstavlja izredno drage mobilnike, narejene iz platine, zlata in diamantov, kot tudi nove N-serije z vgrajenimi trdimi diski in visoko kvalitetnimi lečami za kamere.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki