marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Na dan so prišle podrobnosti o mobilniku Bang & Olufsen Samsung Serenata


05.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Družbi Bang & Olufsen ter Samsung naj bi med najnovejšim sodelovanjem razvili izjemno stilen ter glasbeno podkovan mobilni telefon s kar 4 GB spomina ter na dotik občutljivim zaslonom, če gre verjeti govoricam na internetu.

Samsung SGH-F310, poznan tudi pod imenom Serenata, je po poročanjih naslednik mobilnega telefona Serene, prvega skupnega proizvoda družb Samsung in Bang & Olufsen, ki je prišel na trg konec leta 2005.

Sodeč po informacijah ruskega internetnega trgovca, družbe Mobitronix, bo Bang & Olufsen Serenata (Samsung F310) imela podporo 3G omrežju s HSDPA prenosom podatkov in na dotik občutljiv zaslon z ločljivostjo 240 × 240 pikslov, premogel pa bo 262 tisoč barv. Mobilnik bo imel glasben in video predvajalnik s podporo različnim formatom, meril pa naj bi 109,5 × 63 × 19,7 mm.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki