marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Avtomoto odslej tudi na mobilnem Planetu


29.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Avtomoto, priljubljena rubrika spletnega portala Siol, je po novem na voljo tudi vsem obiskovalcem Mobitelovega mobilnega multimedijskega portala Planet. Novi vsebinski sklop mobilnega Planeta uporabniki najdejo že na vstopni strani portala, tako da do aktualnih vsebin s področja avtomobilizma in motociklizma dostopajo hitro in enostavno, z enim samim pritiskom na gumb svojega mobitela. V omrežju Mobitel GSM/UMTS pa tudi povsem brezplačno.

Priljubljeni vsebinski sklop Avtomoto, ki ga avtomobilski navdušenci že dobro poznajo, saj spletni portal Siol že vrsto let ponuja vedno aktualne vsebine in novosti iz sveta avtomobilizma, je sedaj na voljo tudi na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Uporabniki mobilnega Planeta najdejo povezavo do ažurnih in aktualnih vsebin iz sveta avtomobilizma in motociklizma kar na vstopni strani omenjenega portala, ogledajo pa si lahko tudi videoteste, predstavitve vozil, najnovejše novice ter foto- in videoreportaže.

Vsebinski sklop Avtomoto je le z redkimi izjemami v celoti avtorsko delo Planetove ekipe, ki za spletni portal Siol in mobilni Planet vsak teden pripravi kar tri avtomobilske teste ter dnevno vroče novice in predstavitve, obiskovalci Planeta pa si lahko ogledajo še številne izlete z jeklenimi konjički. Privlačno popestritev rubrike predstavljajo video- in fotogalerije, s katerimi so opremljeni prav vsi testi in prve vožnje s predstavljenim vozilom. Dodatna odlika sklopa Avtomoto, po katerem omenjene vsebine še posebej slovijo, pa so izčrpna poročila iz vodilnih evropskih avtomobilskih salonov, od Ženeve in Pariza do Frankfurta, Münchna, Kölna ter Bologne. Vsebine, namenjene ljubiteljem jeklenih konjičkov, se ponašajo s strokovnostjo in kakovostjo, večkrat na leto pa jih popestrijo še nagradne igre, ki nagrajencem prinašajo nove, nepozabne vozniške izkušnje.

Za hitri dostop do vsebinskega sklopa Avtomoto na mobilnem portalu Planet je treba poslati sporočilo SMS z vsebino P AVTOMOTO na številko 1919. Brskanje po mobilnem Planetu je v Mobitelovem omrežju brezplačno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki