marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Avtomoto odslej tudi na mobilnem Planetu


29.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Avtomoto, priljubljena rubrika spletnega portala Siol, je po novem na voljo tudi vsem obiskovalcem Mobitelovega mobilnega multimedijskega portala Planet. Novi vsebinski sklop mobilnega Planeta uporabniki najdejo že na vstopni strani portala, tako da do aktualnih vsebin s področja avtomobilizma in motociklizma dostopajo hitro in enostavno, z enim samim pritiskom na gumb svojega mobitela. V omrežju Mobitel GSM/UMTS pa tudi povsem brezplačno.

Priljubljeni vsebinski sklop Avtomoto, ki ga avtomobilski navdušenci že dobro poznajo, saj spletni portal Siol že vrsto let ponuja vedno aktualne vsebine in novosti iz sveta avtomobilizma, je sedaj na voljo tudi na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Uporabniki mobilnega Planeta najdejo povezavo do ažurnih in aktualnih vsebin iz sveta avtomobilizma in motociklizma kar na vstopni strani omenjenega portala, ogledajo pa si lahko tudi videoteste, predstavitve vozil, najnovejše novice ter foto- in videoreportaže.

Vsebinski sklop Avtomoto je le z redkimi izjemami v celoti avtorsko delo Planetove ekipe, ki za spletni portal Siol in mobilni Planet vsak teden pripravi kar tri avtomobilske teste ter dnevno vroče novice in predstavitve, obiskovalci Planeta pa si lahko ogledajo še številne izlete z jeklenimi konjički. Privlačno popestritev rubrike predstavljajo video- in fotogalerije, s katerimi so opremljeni prav vsi testi in prve vožnje s predstavljenim vozilom. Dodatna odlika sklopa Avtomoto, po katerem omenjene vsebine še posebej slovijo, pa so izčrpna poročila iz vodilnih evropskih avtomobilskih salonov, od Ženeve in Pariza do Frankfurta, Münchna, Kölna ter Bologne. Vsebine, namenjene ljubiteljem jeklenih konjičkov, se ponašajo s strokovnostjo in kakovostjo, večkrat na leto pa jih popestrijo še nagradne igre, ki nagrajencem prinašajo nove, nepozabne vozniške izkušnje.

Za hitri dostop do vsebinskega sklopa Avtomoto na mobilnem portalu Planet je treba poslati sporočilo SMS z vsebino P AVTOMOTO na številko 1919. Brskanje po mobilnem Planetu je v Mobitelovem omrežju brezplačno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki