marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Avtomoto odslej tudi na mobilnem Planetu


29.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Avtomoto, priljubljena rubrika spletnega portala Siol, je po novem na voljo tudi vsem obiskovalcem Mobitelovega mobilnega multimedijskega portala Planet. Novi vsebinski sklop mobilnega Planeta uporabniki najdejo že na vstopni strani portala, tako da do aktualnih vsebin s področja avtomobilizma in motociklizma dostopajo hitro in enostavno, z enim samim pritiskom na gumb svojega mobitela. V omrežju Mobitel GSM/UMTS pa tudi povsem brezplačno.

Priljubljeni vsebinski sklop Avtomoto, ki ga avtomobilski navdušenci že dobro poznajo, saj spletni portal Siol že vrsto let ponuja vedno aktualne vsebine in novosti iz sveta avtomobilizma, je sedaj na voljo tudi na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Uporabniki mobilnega Planeta najdejo povezavo do ažurnih in aktualnih vsebin iz sveta avtomobilizma in motociklizma kar na vstopni strani omenjenega portala, ogledajo pa si lahko tudi videoteste, predstavitve vozil, najnovejše novice ter foto- in videoreportaže.

Vsebinski sklop Avtomoto je le z redkimi izjemami v celoti avtorsko delo Planetove ekipe, ki za spletni portal Siol in mobilni Planet vsak teden pripravi kar tri avtomobilske teste ter dnevno vroče novice in predstavitve, obiskovalci Planeta pa si lahko ogledajo še številne izlete z jeklenimi konjički. Privlačno popestritev rubrike predstavljajo video- in fotogalerije, s katerimi so opremljeni prav vsi testi in prve vožnje s predstavljenim vozilom. Dodatna odlika sklopa Avtomoto, po katerem omenjene vsebine še posebej slovijo, pa so izčrpna poročila iz vodilnih evropskih avtomobilskih salonov, od Ženeve in Pariza do Frankfurta, Münchna, Kölna ter Bologne. Vsebine, namenjene ljubiteljem jeklenih konjičkov, se ponašajo s strokovnostjo in kakovostjo, večkrat na leto pa jih popestrijo še nagradne igre, ki nagrajencem prinašajo nove, nepozabne vozniške izkušnje.

Za hitri dostop do vsebinskega sklopa Avtomoto na mobilnem portalu Planet je treba poslati sporočilo SMS z vsebino P AVTOMOTO na številko 1919. Brskanje po mobilnem Planetu je v Mobitelovem omrežju brezplačno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki