marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Avtomoto odslej tudi na mobilnem Planetu


29.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Avtomoto, priljubljena rubrika spletnega portala Siol, je po novem na voljo tudi vsem obiskovalcem Mobitelovega mobilnega multimedijskega portala Planet. Novi vsebinski sklop mobilnega Planeta uporabniki najdejo že na vstopni strani portala, tako da do aktualnih vsebin s področja avtomobilizma in motociklizma dostopajo hitro in enostavno, z enim samim pritiskom na gumb svojega mobitela. V omrežju Mobitel GSM/UMTS pa tudi povsem brezplačno.

Priljubljeni vsebinski sklop Avtomoto, ki ga avtomobilski navdušenci že dobro poznajo, saj spletni portal Siol že vrsto let ponuja vedno aktualne vsebine in novosti iz sveta avtomobilizma, je sedaj na voljo tudi na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Uporabniki mobilnega Planeta najdejo povezavo do ažurnih in aktualnih vsebin iz sveta avtomobilizma in motociklizma kar na vstopni strani omenjenega portala, ogledajo pa si lahko tudi videoteste, predstavitve vozil, najnovejše novice ter foto- in videoreportaže.

Vsebinski sklop Avtomoto je le z redkimi izjemami v celoti avtorsko delo Planetove ekipe, ki za spletni portal Siol in mobilni Planet vsak teden pripravi kar tri avtomobilske teste ter dnevno vroče novice in predstavitve, obiskovalci Planeta pa si lahko ogledajo še številne izlete z jeklenimi konjički. Privlačno popestritev rubrike predstavljajo video- in fotogalerije, s katerimi so opremljeni prav vsi testi in prve vožnje s predstavljenim vozilom. Dodatna odlika sklopa Avtomoto, po katerem omenjene vsebine še posebej slovijo, pa so izčrpna poročila iz vodilnih evropskih avtomobilskih salonov, od Ženeve in Pariza do Frankfurta, Münchna, Kölna ter Bologne. Vsebine, namenjene ljubiteljem jeklenih konjičkov, se ponašajo s strokovnostjo in kakovostjo, večkrat na leto pa jih popestrijo še nagradne igre, ki nagrajencem prinašajo nove, nepozabne vozniške izkušnje.

Za hitri dostop do vsebinskega sklopa Avtomoto na mobilnem portalu Planet je treba poslati sporočilo SMS z vsebino P AVTOMOTO na številko 1919. Brskanje po mobilnem Planetu je v Mobitelovem omrežju brezplačno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki